Megbízható bútorszállítás Ferenc-hegy fix áron

Megbízható bútorszállítás Ferenc-hegy fix áron

Bútorszállítás Ferenc-hegy régiójában korrekt áron, vidékre +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár utcával odébb? Esetleg a főváros valamelyik részéről költözne egy távolabbiba? Megeshet, hogy sokkal távolabb szeretne letelepedni, és Ferenc-hegy egyik pontjáról kíván átköltözni a túlsó részébe?

Ferenc-hegy környékén működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján várjuk hívását Ferenc-hegy régiójában, teljesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár az esti órák, általában gyorsan és plusz költségek nélkül szállítjuk értékeit.

Bármilyen bútort viszünk, például: irodabútort, dolgozószobai bútort, antik bútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami bútor, sérülésmentesen szállítjuk.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a járműveink kiépítve, egyéb jellegű feladatot nem tervezünk velük.

A sérülésmentes költöztetés érdekében a járműveken vannak paplanok és fólia is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a költöztetendő bútorokat spaniferrel, így kiküszöböljük az előre nem látható károsodásokat, és a menet közbeni rázkódásukat.

Hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, műszaki berendezésekhez biztosítunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha méretesek.

Az alacsonyabb átjárókban csak leborítva lehetne mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a lapra szerelt bútorok nem bírjak, bármikor széteshetnének.

Az értékes antik bútorok szállítását profi és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A terjedelmesebb régi bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és kockázatmentesen lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan költöztetőt bízna meg, aki kitűnően érti a dolgát, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztetés belföldön Ferenc-hegy

Mire vagyunk kíváncsiak általában Ferenc-hegyi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés lebonyolításának ideje?
  • Mi a kiindulópont és a célhely?
  • Van-e szükség bútorok szerelésére?
  • Meg tudunk állni a közelben a költöztetéshez?
  • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Amennyiben a költözést éjszaka szeretné végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Ferenc-hegy környékén akkor sem könnyű teendő, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a költözéssel járó pakolás szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi helyen, lehordani a tárgyakat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tennivaló a rokonságnak. Ezzel összehasonlítva a teherautóra rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi úgyszólván sima ügy.

A költöztető járművel történő szállítás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a munka dandárja. Ha akad is lift az új helyen, a bútorok és egyéb dolgok behordása térdet, bokát és egész embert elfárasztó feladat. Ezért van bőven ok az idegeskedésre!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Ferenc-hegy vonzáskörzetében, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

profi költöztetés csomagolással Ferenc-hegy

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan minőségű kiszolgálást biztosítunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan a megrendelőnk tervei szerint alakul.

A költöztetésre váró tételek rakodása, illetve a ruhaszállítás és egyéb apró-cseprő intézendők mellett:

  • szétszereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
  • segítünk csomagolni,
  • a létfontosságú pontokon lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a szállítás közben kiküszöböljük az esetlegesen bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás során kíméljük értékes tárgyait. A költöztetendő dolgok áthelyezésekor figyelünk otthona burkolatára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

10 éves szakmai háttérrel bíró kollégáinkhoz bármilyen témában bátran fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a specifikus követelményeit. Minden követelményét igyekszünk teljesíteni, ezáltal Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően valamennyi érintettben az az élmény maradjon meg, hogy csakugyan pompásan sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben nem várt dolog merül fel a költözés alatt, azt kérnénk minden kedves ügyfelünktől, hogy rögvest szóljon a kollégánknak.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve megbeszéljük a részleteket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Ferenc-hegy vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Ferenc-hegy övezetében is 100%-os szavatosságot adunk.

Bútorai teljes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és figyelmességünkön túlmenően teljes körű fuvarozói biztosításunk védelmet ad a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra is.
Az alábbi keresésekkel találnak ránk az ügyfeleink:

Korrekt árú szállítmányozó céget szeretne Ferenc-hegy vonzáskörzetében? Áraink megtekinthetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Egyéb hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Ferenc-hegy

Költöztetés Ferenc-hegy régiójában 0 Ft kiszállási díjjal, kedvező áron!

Alacsony díjszabású költöztetés Ferenc-hegy vonzáskörzetében átlátható díjszabással +36 70 622 6388.