Nyitvatartás, ügyfélszolgálat Hétfő-péntek: 07:00-18:00 óráig Szombat: 08:00-16:00 óráig
Hívjon minket +36 70 622 6388
Írjon nekünk! [email protected]

Hibák költöztető cég kiválasztásakor

 1. Nem kér ajánlatot legalább 3 költöztetőtől.
 2. Nem kéri meg a költöztető vállalat képviselőjét, hogy mérje fel a helyszínt.
 3. A költöztető céget pusztán ár alapján választja ki.
 4. Nem teszi fel a szükséges kérdéseket.
 5. Nincs tisztában azzal, hogy számol-e fel bármiért extra költséget.Ne kövesse el a fenti hibákat, amikor költöztető céggel állapodik meg!

 1. Az ajánlatokat mindig érdemes ár-érték arány alapján összehasonlítani.
 2. A helyszíni felméréssel elkerülhetők az utólagos meglepetések és kifogások, a “nem tudtam”, “nem erre számítottam” típusú gondok. Ha tehetjük, készítsünk egy rövid leltárt a költöztetendő bútorainkról, tárgyainkról. Külön tételként tüntessük fel a különleges kezelést igénylő tételeket (pl. zongora, kényes bútor).
 3. Ha egy költöztető a többihez képest feltűnően alacsony árat ad meg az ajánlatában, akkor gyanús lehet, hogy kontárral van dolgunk. Ha találunk információt róla, akkor vessük össze az internetes fórumokon vagy értékelő oldalakon lévő információkat.
 4. Fontos információk lehetnek: a cég adószáma, alvállalkozók, járulékos költségek, biztosítás, tárolási és rakodási díjak, reklamáció kezelése, referenciák.
 5. Feláras tevékenység: plusz díj lehet a parkolás, a szét- és összeszerelési díjak, csomagolási költség (elektronikai berendezések, bútorok megóvása érdekében), ha nincs lift a házban, a lépcsőzésből adódó plusz energia- és időráfordítás, nagy távolság áthidalásakor járulékos benzinköltség, autópálya matrica, átmeneti tárolási költség.
 1. költöztetés probléma