Költöztetés az I. kerület környékén 100% garanciával

Költöztetés az I. kerület környékén 100% garanciával

Költöztetés I. kerületben, kedvező díjszámítással, vidékre is +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Netán a főváros valamelyik kerületéből menne egy távolabbiba? Megtörténhet, hogy jóval messzebb talált magának egy ideális lakást, és az I. kerület egyik pontjáról szeretne menni a másik környékére?

Mindegyik esetben olyan megbízható céget szeretne találni, aki tökéletes, és korrekt munkadíjért költöztet.

profi költöztetés vélemény I. kerület

Mire vagyunk kíváncsiak általában az I. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés időpontja?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • Van-e szükség bútorok szerelésére?
  • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
  • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel szeretné elintézni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés az I. kerület övezetében akkor sem egyszerű feladat, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó idegeskedés a megterhelő.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a bútorokat probléma nélkül a liftben, nem mindig triviális tevékenység egy családnak. Ehhez képest a költöztető autóra rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi úgyszólván gyerekjáték.

A furgonnal végzett szállítás során lehet ugyan fújni egyet, de a nap végére jut a a feladat neheze. amennyiben biztosított is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb dolgok felcipelése ízületeket és egy sportembert is próbára tévő mutatvány. Tehát akad bőven ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor hívjon minket nyugodtan. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik az I. kerület régiójában, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással I. kerület

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési olyan minőségű szolgáltatást adunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha mindenáron keresi. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan az Ön tervei szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt tételek cipelése, illetve a bútorszállítás és egyéb kisebb-nagyobb teendők mellett:

  • összeszereljük a bútorait,
  • előkészítjük szállításra a költöztetendő tárgyakat,
  • segítünk pakolni,
  • az indokolt helyeken csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a szállítás közben elkerüljük az esetlegesen bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás alatt óvjuk az értékeit. A tárgyak emelésekor ügyelünk lakása burkolatára és az ajtófélfákra. Vigyázunk bútoraik éleire, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz bármilyen kérésével nyugodtan fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a különleges kívánságait. Összes kérését igyekszünk teljesíteni, mert Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözését követően bennünk is az a benyomás maradjon meg, hogy csakugyan pompásan sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben nem várt dolog kerül előtérbe a feladat végrehajtása során, azt várnánk el minden kedves ügyfelünktől, hogy gyorsan jelezze nekünk.

Gyors felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és szükséges egyeztetendőket.

Plusz költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos vagy délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés az I. kerület régiójában garanciával

Költöztetésünkre az I. kerület környékén is 100% garanciát vállalunk.

Bútorai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és gondosságunkon túlmenően teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező anyagi károkra egyaránt.

Olcsó költöztetést keres az I. kerület övezetében? Áraink megtekinthetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél I. kerület

Költöztetés I. kerület régiójában 0 Ft kiállással, megfizethető összegért!

Olcsó költöztetés I. kerület, kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.