Költöztető cég XX. kerület

Profi költöztető cég XX. kerület nagy tapasztalattal

Költöztetés XX. kerület területén korrekt áron, pakolással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Netán XX. kerület egyik részéről menne egy távolabbiba? Megeshet, hogy sokkal messzebb lelt új otthonra, és XX. kerület egyik pontjáról szeretne menni a másik részébe?

Függetlenül az októl olyan költöztetőt keres, aki kiváló, és korrekt munkadíjért költöztet. Lakás költöztetés, Iroda költöztetés, Lakások üzembe helyezése, Raktár költöztetés, Telephely költöztetés.

költöztetés XX. kerület

Mi a fontos számunkra XX. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés tervezett dátuma?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
  • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
  • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést nem napközben kívánja elintézni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előzetesen tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés XX. kerület régiójában akkor sem könnyű teendő, ha sok dolgos kéz segít. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó cipekedés a megterhelő.

Elpakolni a régi helyen, lecipelni a tárgyakat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális feladat a rokonságnak. Összevetve ezekkel a fuvart végző kocsira pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi szinte gyerekjáték.

A platós teherautóval végrehajtott szállítás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a a feladat neheze. Ha akad is lift az új helyen, a bútorok és egyéb holmik felcipelése térdet, bokát és egész embert igénybe vevő feladat. Ezért akad elegendő ok az izgalomra!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor hívjon minket nyugodtan. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik XX. kerület területén, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással XX. kerület

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú szolgáltatást adunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen az Ön elképzelései alapján alakul.

Az elköltöztetendő bútorok be- és kihordása, illetve a bútorszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

  • szereljük a bútorait,
  • előkészítjük szállításra a költöztetendő holmikat,
  • segítünk pakolni,
  • a szükséges helyeken lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a fuvarozás közben kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel megtörténő élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás során kíméljük értékes tárgyait. A költöztetendő dolgok áthelyezésekor ügyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz akármilyen kérdésével bizalommal fordulhat. A bútoraira odafigyelünk, és tudathatja velünk a specifikus elvárásait. Minden feltételét igyekszünk teljesíteni, ezáltal Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy tényleg pompásan sikerült a munka kivitelezése. Amennyiben váratlan körülmény kerül előtérbe a munka során, azt kérnénk valamennyi kedves megrendelőnktől, hogy sürgősen szóljon a kollégánknak.

Azonnali felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, amennyiben igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés XX. kerület területén garanciával

Költöztetésünkre XX. kerület övezetében is teljes körű garanciát nyújtunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű fuvarozói biztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező dologi károkra is.

Korrekt árú szállítóvállalatot szeretne XX. kerület területén? Munkadíjaink fellelhetők a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

Költöztetés XX. kerület területén 0 Ft kiszállási díjjal, kedvező áron!

Alacsony díjszabású költöztetés XX. kerület régiójában felárak nélkül +36 70 622 6388.