Megbízható bútorszállítás Hidegkúti út nagy tapasztalattal

Megbízható bútorszállítás Hidegkúti út nagy tapasztalattal

Költöztetés Hidegkúti út területén tisztességes áron, rakodással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár száz métert? Talán a főváros egyik részéről menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Hidegkúti út egyik végéből szeretne átköltözni az ellenkező környékére?

Hidegkúti út környékén működő költöztető cég vagyunk, akik 0-24 állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján fogadjuk hívását Hidegkúti út környékén, tökéletesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, általában a megrendelés után egy kis idővel és plusz költségek nélkül szállítjuk értékeit.

Minden típusú bútort viszünk, többek között: irodabútort, étkezőket, koloniálbútort, egyedi bútort, franciaágyat.

Mindent, ami mozgatható, profi módon fuvarozzuk.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a járműveink kiépítve, más jellegű munkát nem tervezünk velük.

A sérülésmentes költöztetés céljából a járműveken találhatók plédek és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében professzionálisan tudjuk fixálni a szállítandó holmikat hevederrel, így kiküszöböljük az előre nem látható károsodásokat, és a szállítás alatti rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, ülőgarnitúrákhoz, franciaágyhoz adunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha méretesek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak megdöntve tudnánk vinni őket, és ezt a terhelést a mai bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága régi bútorok szállítását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb régi bútorok szállításához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és megbízhatóbban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki kitűnően érti a dolgát, és megfizethető az adott feladatra.

költöztető cég Hidegkúti út

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Hidegkúti úti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Meg tudunk állni a közelben a pakoláshoz?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel szándékozik elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előre tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Hidegkúti út környékén akkor sem sétagalopp, ha utcán belül kell arrébb menni. Gyakori tapasztalat, hogy a munkával járó irányítás szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi helyen, lecipelni a törékeny dolgokat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű teendő a rokonságnak. Ezzel összehasonlítva a költöztető autóra pakolásról mondhatjuk, hogy az utóbbi gyakorlatilag gyerekjáték.

A platós teherautóval történő fuvarozás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a feketeleves. Ha akad is felvonó az új helyen, a bútorok és egyéb holmik felcipelése térdet, bokát és egy sportembert is igénybe vevő művelet. Tehát van elég ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Függetlenül attól, hogy hová költözik Hidegkúti út környékén, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés dobozolással Hidegkúti út

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan színvonalú szolgáltatást nyújtunk Önnek, melyben nem talál hibát még akkor sem, ha mindenáron keresi. 100%-osan meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden egy az egyben a megrendelőnk előzetes elgondolása szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt holmik be- és kihordása, illetve a bútorszállítás és egyéb kisebb-nagyobb feladatok mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a létfontosságú pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a fuvarozás közben meggátoljuk a véletlenül bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás során óvjuk az értékeit. A tárgyak hordásakor ügyelünk lakása berendezésére és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

10 éves költöztetői tapasztalattal rendelkező specialistáinkhoz akármilyen kérdésével bátran fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és jelezheti a specifikus követelményeit. Valamennyi elvárását megpróbáljuk teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy valóban remekül sikerült a feladat elvégzése. Ha nem várt dolog vetődik fel a feladat végrehajtása alatt, azt kérnénk az összes kedves kuncsaftunktól, hogy gyorsan jelezze nekünk.

Ingyenes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, ha igényt tart rá. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Extra díjak nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Hidegkúti út környékén garanciával

Költöztetésünkre Hidegkúti út környékén is valamennyi tevékenységünket lefedő garanciát vállalunk.

Bútorai teljes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és figyelmességünkön túlmenően teljes körű szállítói biztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra szintén.
A weboldalunkra pl. gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek az ügyfeleink:

 • költöztetés fix áron
 • költöztető cég
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél Hidegkúti út
 • költöztetés vidékre Hidegkúti út
 • költöztetés télen Hidegkúti út

Korrekt árú szállítmányozó céget szeretne Hidegkúti út vonzáskörzetében? Díjszabásunk megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Hidegkúti út árak

Költöztetés Hidegkúti út környékén 0 Ft kiszállási díjjal, kedvező áron!

Olcsó költöztetés Hidegkúti út régiójában meglepetések nélkül +36 70 622 6388.