Megbízható bútorszállítás Szépvölgy megbízhatóan

Megbízható bútorszállítás Szépvölgy megbízhatóan

Költöztetés Szépvölgy vonzáskörzetében tisztességes elszámolással, rakodással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár utcával odébb? Netán Szépvölgy valamelyik pontjáról menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Szépvölgy egyik pontjáról kíván menni a másik környékére?

Szépvölgy környékén működő költöztető cég vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján elérhet minket Szépvölgy régiójában, teljesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár este is, jellemzően gyorsan és plusz költségek nélkül visszük a célhelyre értékeit.

Mindenféle bútort viszünk, példának okáért: hálószobabútort, étkezőket, antik bútort, fürdőszobai bútorokat, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen visszük a célhelyre.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a járműveink kialakítva, egyéb jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos fuvarozás végett a járműveken találhatók paplanok és fólia is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a szállítandó holmikat spaniferrel, így kiküszöböljük a véletlen sérüléseket, és a menet közbeni rezonanciákat.

Hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, műszaki berendezésekhez kínálunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szedni, főleg, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb helyeken csak fektetve tudnánk kihozni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, bármikor széteshetnének.

A drága régi bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A nehéz antik bútorok mozgatásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és biztonságosabban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan költöztető csapatot keres, aki kitűnően érti a dolgát, és korrekt munkadíjért költöztet.

profi költöztetés vélemény Szépvölgy

Mi a fontos számunkra Szépvölgyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést éjjel kívánja elintézni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előzetesen tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Szépvölgy környékén akkor sem sétagalopp, ha sok dolgos kéz segít. Gyakori tapasztalat, hogy a munkával járó idegeskedés veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi helyen, lecipelni a tárgyakat gond nélkül a liftben, nem egyszerű tennivaló a rokonságnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi szinte gyerekjáték.

A furgonnal végzett fuvarozás során lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a a feladat neheze. Ha akad is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb dolgok behordása ízületeket és egészséges embert is elfárasztó teendő. Tehát van bőven ok az izgalomra!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Szépvölgy vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással Szépvölgy

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan szintű csomagot kínálunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még akkor sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. 100%-osan elégedett lesz a teljesítményünkkel, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden pontosan a megrendelőnk előzetes elgondolása alapján alakul.

A költöztetésre váró holmik be- és kihordása, illetve a könyvszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő tételeket,
 • segítünk pakolni,
 • a szükséges helyeken lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a költöztetés közben kiküszöböljük az esetlegesen bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás közben óvjuk értékes tárgyait. A tárgyak áthelyezésekor figyelünk otthona parkettájára és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai tapasztalattal bíró kollégáinkhoz akármilyen kérdésével nyugodtan fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és jelezheti a speciális igényeit. Minden igényét igyekszünk teljesíteni, így Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy tényleg szuperül sikerült a feladat elvégzése. Ha bármi vetődik fel a költözés közben, azt várnánk el az összes kedves kuncsaftunktól, hogy rögtön jelezze nekünk.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve megbeszéljük a részleteket.

Extra költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Szépvölgy vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Szépvölgy környékén is teljes körű szavatosságot adunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk biztonságot ad az önhibánkon kívül is bekövetkező dologi károkra is.
Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve találnak ránk:

 • költöztetés fix áron
 • költöztető cég Szépvölgy
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • bútorszerelés költöztetésnél
 • költöztetés belföldön
 • költöztetés télen Szépvölgy

Alacsony díjszabású szállítóvállalatot szeretne Szépvölgy területén? Munkadíjaink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Szépvölgy

Költöztetés Szépvölgy vonzáskörzetében 0 Ft kiállással, korrekt munkadíjért!

Olcsó költöztetés Szépvölgy régiójában felárak nélkül +36 70 622 6388.