Megbízható bútorszállító Bem rakpart nagy tapasztalattal

Megbízható bútorszállító Bem rakpart nagy tapasztalattal

Bútorszállítás Bem rakpart területén tisztességes díjszámítással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár száz métert? Talán Bem rakpart valamelyik részéről költözne egy másikba? Előfordulhat, hogy sokkal messzebb lelt új otthonra, és Bem rakpart egyik pontjáról szeretne átköltözni a másik környékére?

Bem rakpart vonzáskörzetében működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik folyamatosan állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján várjuk hívását Bem rakpart régiójában, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, általában rövid idő alatt és plusz költségek nélkül fuvarozzuk értékeit.

Minden típusú bútort fuvarozunk, példának okáért: hálószobabútort, tálalókat, koloniálbútort, egyedi bútort, franciaágyat.

Mindent, ami mozgatható, profi módon szállítjuk.

Speciálisan a költöztetés céljára lettek a járműveink kiépítve, más jellegű munkát nem végzünk velük.

A biztonságos szállítás céljából a szállító autókon találhatók paplanok és kartonlemezek is.

A járművek rakterében professzionálisan tudjuk odaerősíteni a költöztetendő holmikat hevederrel, így elkerüljük az előre nem látható károsodásokat, és a menet közbeni rázkódásukat.

Szekrénysorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, franciaágyhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A nagyméretű bútorokat a szállítás előtt szét kell szedni, különösen akkor, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb átjárókban csak leborítva tudnánk vinni őket, és ezt az igénybevételt a lapra szerelt bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága régi bútorok mozgatását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A terjedelmesebb régi bútorok mozgatásához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és megbízhatóbban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki kitűnően érti a dolgát, és megfizethető az adott feladatra.

költöztetés Bem rakpart

Mire vagyunk kíváncsiak általában Bem rakparti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Van-e parkolóhely a költöztetéshez?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó tárgy?
 • Többszintes épület esetén, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Amennyiben a költözést éjszaka óhajtja elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előzetesen tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Bem rakpart régiójában akkor sem könnyű teendő, ha utcán belül kell arrébb menni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a költözéssel járó szervezés a megterhelő.

Összerakodni a régi helyen, lecipelni a tárgyakat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tennivaló egy családnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira pakolásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi már-már sima ügy.

A furgonnal végzett szállítás során lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a a feladat neheze. Ha biztosított is felvonó az új helyen, a könyvek és egyéb holmik felcipelése térdet, bokát és egy sportembert is igénybe vevő teendő. Tehát van bőven ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Bem rakpart környékén, ránk bizton számíthat.

költöztetés fix áron Bem rakpart

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan színvonalú szolgáltatást kínálunk Önnek, amiben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk előzetes elgondolása alapján alakul.

A költöztetéshez bedobozolt tárgyak cipelése, illetve a ruhaszállítás és egyéb kisebb-nagyobb feladatok mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • a megfelelő pontokon csomagolással védjük a bútorait, hogy a fuvarozás során kiküszöböljük a véletlenül bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás során óvjuk az értékeit. A költöztetendő dolgok emelésekor ügyelünk lakása parkettájára és az ajtófélfákra. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

10 éves szakmai háttérrel rendelkező kollégáinkhoz akármilyen jellegű kérdésével bizalommal fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és jelezheti a speciális követelményeit. Összes követelményét megpróbáljuk teljesíteni, mert Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy csakugyan jól sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben nem várt dolog merül fel a munka során, azt várnánk el minden kedves ügyfelünktől, hogy még azon melegében szóljon a kollégánknak.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és megbeszéljük a részleteket.

Járulékos díjak nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Bem rakpart régiójában garanciával

Költöztetésünkre Bem rakpart régiójában is teljes körű garanciát vállalunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon kívül teljes körű fuvarozói biztosításunk biztonságot ad az önhibánkon kívül is megtörténő dologi károkra is.
Weblapunkat pl. az alábbiak miatt keresik fel a megrendelők:

 • költöztetés árak Bem rakpart
 • profi költöztetés vélemény
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • bútorszerelés költöztetésnél
 • költöztetés vidékre Bem rakpart
 • költöztetés télen

Alacsony díjszabású szállítóvállalatot keres Bem rakpart övezetében? Áraink megtekinthetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Bem rakpart árak

Költöztetés Bem rakpart környékén 0 Ft alapdíjért, megfizethető összegért!

Olcsó költöztetés Bem rakpart vonzáskörzetében felárak nélkül +36 70 622 6388.