Megbízható költöztető cég IX. kerület azonnal

Megbízható költöztető cég IX. kerület azonnal

Költöztetés a IX. kerület területén korrekt elszámolással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár utcával odébb? Talán a főváros egyik részéről menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy jóval messzebb szeretne letelepedni, és a IX. kerület egyik pontjáról szeretne menni a másik környékére?

Akárhogyan is döntött, olyan szakembert bízna meg, aki tökéletes, és elfogadható áron dolgozik.

profi költöztetés vélemény IX. kerület

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell a IX. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés lebonyolításának ideje?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • Szeretné, ha a költöztetéskor bútort is szerelnénk?
  • Meg tudunk állni a közelben a pakoláshoz?
  • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
  • Ha emeletről kell költöztetni, van-e lift a házban?

Ha a költözést nem napközben óhajtja lebonyolítani, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés IX. kerület régiójában akkor sem könnyű teendő, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó irányítás veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi helyen, lehordani a tárgyakat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű feladat a rokonságnak. Ezzel összehasonlítva a költöztető autóra pakolásról mondhatjuk, hogy az utóbbi úgyszólván gyerekjáték.

A platós teherautóval végrehajtott szállítás során lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a a feladat neheze. amennyiben akad is lift az új helyen, a könyvek és egyéb dolgok behordása térdet, bokát és egészséges embert is elfárasztó művelet. Ezért akad elég ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor hívjon minket nyugodtan. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik IX. kerület környékén, velünk jól jár.

költöztetés vidékre

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan színvonalú kiszolgálást biztosítunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden éppen az ügyfelünk tervei szerint alakul.

Az elköltöztetendő holmik rakodása, illetve a könyvszállítás és más apró-cseprő feladatok mellett:

  • szétszereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
  • segítünk pakolni,
  • a megfelelő helyeken lefóliázzuk a kényes holmikat, hogy a szállítás közben meggátoljuk az esetlegesen megtörténő ütődéseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk becses bútorait. A bútorok emelésekor ügyelünk lakása berendezésére és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői tapasztalattal bíró munkatársainkhoz bármilyen kérdésével bizalommal fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és jelezheti a különleges igényeit. Valamennyi követelményét megpróbáljuk teljesíteni, így Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg jól sikerült a közös projektünk. Ha bármi adódik a munka alatt, azt kérjük valamennyi kedves ügyfelünktől, hogy azon nyomban jelezze nekünk.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, ha szeretné. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Plusz díjak nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés IX. kerület régiójában garanciával

Költöztetésünkre IX. kerület vonzáskörzetében is mindenre kiterjedő szavatosságot adunk.

Holmijai teljes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon kívül teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra egyaránt.

Megfizethető szállítmányozó céget keres IX. kerület környékén? Áraink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

Költöztetés IX. kerület környékén 0 Ft alapdíjért, kedvező áron!

Korrekt árú költöztetés IX. kerület területén kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.