Megbízható költöztető cég Kaszásdűlő

Megbízható költöztető cég Kaszásdűlő nagy tapasztalattal

Bútorszállítás Kaszásdűlő területén tisztességes elszámolással, rakodással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Netán a főváros valamelyik kerületéből menne egy másikba? Megtörténhet, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Kaszásdűlő egyik pontjáról szeretne átköltözni a másik részébe?

Kaszásdűlő régiójában működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik folyamatosan állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét valamennyi napján várjuk hívását Kaszásdűlő környékén, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár este is, többnyire gyorsan és felár nélkül fuvarozzuk a költöztetendő holmikat.

Minden típusú bútort fuvarozunk, többek között: hálószobabútort, dolgozószobai bútort, koloniálbútort, szekrénysorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, szakszerűen visszük a célhelyre.

Speciálisan a költöztetés céljára lettek a teherautóink kiépítve, más jellegű munkát nem végzünk velük.

A sérülésmentes szállítás végett a szállító autókon vannak paplanok és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében hozzáértő módon tudjuk fixálni a szállítandó bútorokat spaniferrel, így megelőzzük a váratlan sérüléseket, és a szállítás alatti rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, ülőgarnitúrákhoz, műszaki berendezésekhez kínálunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a költöztetés előtt szét kell szedni, kiváltképpen, ha magasak.

Az alacsonyabb átjárókban csak leborítva lehetne mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

A drága antik bútorok fuvarozását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A nagyobb súlyú régi bútorok mozgatásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a károsodást, és kockázatmentesen lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki tökéletes, és megfizethető az adott feladatra.

költöztetés Kaszásdűlő

Mit szeretnénk tudni Kaszásdűlői költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel kívánja elintézni, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Kaszásdűlő vonzáskörzetében akkor sem könnyű teendő, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó idegeskedés szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi lakásban, lecipelni a bútorokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális küldetés egy családnak. Összevetve ezekkel a teherautóra rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé sima ügy.

A furgonnal végzett fuvarozás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a feketeleves. Ha biztosított is lift az új lakásban, a ruhák és egyéb dolgok felcipelése ízületeket és egészséges embert is igénybe vevő teendő. Ezért akad elegendő ok az izgalomra!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik Kaszásdűlő vonzáskörzetében, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

profi költöztetés csomagolással Kaszásdűlő

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű szolgáltatást kínálunk Önnek, amiben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden éppen az ügyfelünk elképzelései szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt holmik be- és kihordása, illetve a könyvszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk pakolni,
 • a szükséges helyeken lefóliázzuk a bútorait, hogy a költöztetés során elkerüljük az esetlegesen megtörténő leverődéseket.

A költöztetés dobozolás közben védjük becses bútorait. A bútorok hordásakor figyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

10 éves költöztetői háttérrel bíró munkatársainkhoz akármilyen témában nyugodtan fordulhat. A bútoraira odafigyelünk, és tudathatja velünk a speciális kívánságait. Összes elvárását igyekszünk teljesíteni, így Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után minden félben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg remekül sikerült a munka kivitelezése. Ha nem várt dolog vetődik fel a költözés alatt, azt kérjük az összes kedves megrendelőnktől, hogy azon nyomban jelezze nekünk.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és szükséges egyeztetendőket.

Extra költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Kaszásdűlő vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Kaszásdűlő környékén is valamennyi tevékenységünket lefedő jótállást nyújtunk.

Bútorai teljes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és gondosságunkon kívül teljes körű szállítói biztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra szintén.
Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • költöztetés árak
 • költöztető cég Kaszásdűlő
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél Kaszásdűlő
 • költöztetés belföldön Kaszásdűlő
 • hétvégi költöztetés

Korrekt árú szállítóvállalatot szeretne Kaszásdűlő régiójában? Munkadíjaink megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Kaszásdűlő

Költöztetés Kaszásdűlő övezetében 0 Ft kiállással, olcsón!

Olcsó költöztetés Kaszásdűlő területén felárak nélkül +36 70 622 6388.