Megbízható költöztető cég Külker park megbízhatóan

Megbízható költöztető cég Külker park megbízhatóan

Bútorszállítás Külker park régiójában korrekt díjszámítással, vidékre +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Esetleg a főváros egyik pontjáról menne egy másikba? Megtörténhet, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Külker park egyik végéből kíván menni a túlsó környékére?

Külker park vonzáskörzetében működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik 0-24 állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét valamennyi napján elérhet minket Külker park övezetében, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár az esti órák, általában rövid idő alatt és plusz költségek nélkül szállítjuk a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort szállítunk, példának okáért: irodabútort, dolgozószobai bútort, Biedermeier bútort, fürdőszobai bútorokat, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, profi módon szállítjuk.

Kifejezetten a bútorszállításra lettek a teherautóink kiépítve, egyéb jellegű munkát nem végzünk velük.

A sérülésmentes szállítás érdekében a teherautókon találhatók plédek és fólia is.

A járművek rakterében hozzáértő módon tudjuk fixálni a szállítandó bútorokat hevederrel, így kiküszöböljük az előre nem látható károsodásokat, és a szállítás alatti rezonanciákat.

Szekrénysorokhoz, kanapéhoz, franciaágyhoz biztosítunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, főleg, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb átjárókban csak fektetve tudnánk mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a lapra szerelt bútorok nem bírjak, könnyen széteshetnének.

Az értékes régi bútorok fuvarozását profi és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A nehéz régi bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és megbízhatóbban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan költöztető csapatot bízna meg, aki kitűnően érti a dolgát, és elfogadható áron dolgozik.

költöztetés Külker park

Mire vagyunk kíváncsiak általában Külker parki költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
 • Többszintes épület esetén, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel óhajtja elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előre jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Külker park környékén akkor sem egyszerű feladat, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó pakolás veszi inkább igénybe az embert.

Becsomagolni mindent szépen a régi helyen, lecipelni a bútorokat sérülés nélkül a liftben, nem egyszerű küldetés a rokonságnak. Ezzel összehasonlítva a fuvart végző kocsira pakolásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé gyerekjáték.

A furgonnal végzett szállítás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a munka dandárja. Ha van is lift az új lakásban, a ruhák és egyéb dolgok behordása térdet, bokát és egész embert elfárasztó feladat. Tehát akad bőven ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Külker park vonzáskörzetében, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés dobozolással Külker park

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan minőségű csomagot nyújtunk Önnek, amiben nem akad kifogásra még akkor sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy elégedett lesz a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen az ügyfelünk elképzelései szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt bútorok rakodása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk csomagolni,
 • az indokolt helyeken lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a szállítás alkalmával kivédjük az esetlegesen bekövetkező ütődéseket.

A költöztetés csomagolás során kíméljük az értékeit. A bútorok emelésekor figyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői tapasztalattal bíró specialistáinkhoz akármilyen témában bizalommal fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a különleges kívánságait. Valamennyi követelményét megpróbáljuk teljesíteni, így Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözése után bennünk is az a benyomás maradjon meg, hogy csakugyan jól sikerült a közös projektünk. Amennyiben váratlan körülmény merül fel a költözés során, azt kérnénk valamennyi kedves kuncsaftunktól, hogy rögtön szóljon a kollégánknak.

Költségektől mentes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, ha kéri. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Külker park övezetében garanciával

Költöztetésünkre Külker park területén is mindenre kiterjedő jótállást nyújtunk.

Bútorai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező anyagi károkra is.
Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve találnak ránk:

 • költöztetés km díj
 • profi költöztetés vélemény
 • olcsó költöztetés csomagolással Külker park
 • költöztetés bútorszállítás Külker park
 • költöztetés belföldön
 • éjszakai költöztetés

Olcsó költöztető szolgáltatást szeretne Külker park területén? Munkadíjaink fellelhetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Külker park azonnal

Költöztetés Külker park környékén 0 Ft alapdíjért, korrekt munkadíjért!

Korrekt árú költöztetés Külker park területén felárak nélkül +36 70 622 6388.