Megbízható költöztető cég Petneházyrét

Megbízható költöztető cég Petneházyrét nagy tapasztalattal

Költöztetés Petneházyrét vonzáskörzetében kedvező áron, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Netán a főváros egyik részéről menne egy távolabbiba? Előfordulhat, hogy jóval messzebb talált magának egy ideális lakást, és Petneházyrét egyik végéből szeretne átköltözni a másik részébe?

Petneházyrét környékén működő költöztető vállalat vagyunk, akik 0-24 állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján fogadjuk hívását Petneházyrét környékén, tökéletesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár este is, rendszerint gyorsan és plusz költségek nélkül szállítjuk a költöztetendő holmikat.

Minden típusú bútort fuvarozunk, többek között: nappalibútort, tálalókat, Biedermeier bútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami bútor, sérülésmentesen szállítmányozzuk.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a teherautóink kialakítva, más jellegű feladatot nem végzünk velük.

A biztonságos szállítás céljából a szállító autókon találhatók plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében hozzáértő módon tudjuk fixálni a szállítandó bútorokat hevederrel, így elkerüljük a váratlan károsodásokat, és a fuvarozás során kialakuló rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, ülőgarnitúrákhoz, franciaágyhoz adunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb helyeken csak leborítva tudnánk kihozni őket, és ezt a terhelést a modern bútorok nem képesek kibírni, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

A drága régi bútorok mozgatását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb antik bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és biztosabban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan szakembert szeretne találni, aki kitűnően érti a dolgát, és nem kér csillagászati összeget.

költöztetés Petneházyrét

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Petneházyréti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
 • Ha emeletről kell költöztetni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel óhajtja lebonyolítani, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Petneházyrét övezetében akkor sem sétagalopp, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó koordinálás a megterhelő.

Összerakodni a régi lakásban, lecipelni a bútorokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális küldetés a rokonságnak. Összevetve ezekkel a szállító járműre pakolásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi gyakorlatilag sima ügy.

A platós teherautóval végzett szállítás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. Ha biztosított is lift az új helyen, a ruhák és egyéb holmik behordása teljes izomzatot és egészséges embert is igénybe vevő művelet. Tehát van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor hívjon minket nyugodtan. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik Petneházyrét övezetében, velünk jól jár.

költöztetés fix áron Petneházyrét

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan minőségű kiszolgálást biztosítunk Önnek, amiben nem akad kifogásra még akkor sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben az Ön tervei szerint alakul.

A költöztetésre váró tárgyak be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • a megfelelő helyeken lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a költöztetés alkalmával kivédjük a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás közben kíméljük becses bútorait. A tárgyak hordásakor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői háttérrel bíró munkatársainkhoz akármilyen kérésével bizalommal fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és elmondhatja a specifikus követelményeit. Minden feltételét megpróbáljuk teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően valamennyi érintettben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg nagyszerűen sikerült a közös projektünk. Ha bármi kerül előtérbe a feladat végrehajtása során, azt kérjük az összes kedves kuncsaftunktól, hogy azon nyomban szóljon a kollégánknak.

Gyors felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), illetve megbeszéljük a részleteket.

Járulékos költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Petneházyrét vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Petneházyrét övezetében is teljes körű garanciát adunk.

Bútorai teljes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és figyelmességünkön túlmenően teljes körű fuvarozói biztosításunk védelmet ad a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra egyaránt.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés fix áron Petneházyrét
 • költöztető cég
 • olcsó költöztetés csomagolással Petneházyrét
 • költöztetés bútorszállítás Petneházyrét
 • költöztetés belföldön Petneházyrét
 • éjszakai költöztetés Petneházyrét

Korrekt árú szállítóvállalatot szeretne Petneházyrét területén? Munkadíjaink megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Petneházyrét

Költöztetés Petneházyrét régiójában 0 Ft kiállással, kedvező áron!

Olcsó költöztetés Petneházyrét övezetében felárak nélkül +36 70 622 6388.