Megbízható költöztető cég Széll Kálmán tér 100% garanciával

Megbízható költöztető cég Széll Kálmán tér 100% garanciával

Költöztetés Széll Kálmán tér régiójában kedvező elszámolással, pakolással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Talán Széll Kálmán tér valamelyik részéről költözne egy másikba? Megeshet, hogy sokkal távolabb szeretne letelepedni, és Széll Kálmán tér egyik végéből kíván menni az ellenkező részébe?

Széll Kálmán tér régiójában működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik 0-24 állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét minden napján elérhet minket Széll Kálmán tér vonzáskörzetében, teljesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, rendszerint gyorsan és felár nélkül visszük a célhelyre a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort szállítunk, például: nappalibútort, gyermekbútort, koloniálbútort, szekrénysorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, sérülésmentesen szállítmányozzuk.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a teherautóink kiépítve, más jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A sérülésmentes szállítás végett a szállító autókon találhatók plédek és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a szállítandó holmikat spaniferrel, így megelőzzük az előre nem látható rongálódásokat, és a fuvarozás során kialakuló rázkódásukat.

Hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, franciaágyhoz adunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve tudnánk kihozni őket, és ezt a terhelést a modern bútorok nem képesek kibírni, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága antik bútorok szállítását tapasztalt és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A terjedelmesebb régi bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és biztonságosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki tökéletes, és nem kér csillagászati összeget.

profi költöztetés vélemény Széll Kálmán tér

Mit szeretnénk tudni Széll Kálmán téri költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Ha a költözést éjjel kívánja elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Széll Kálmán tér vonzáskörzetében akkor sem könnyű teendő, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a munkával járó pakolás szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lehordani a törékeny dolgokat gond nélkül a liftben, nem egyszerű teendő a rokonságnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi nagyjából gyerekjáték.

A költöztető járművel végzett szállítás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a feketeleves. amennyiben akad is lift az új helyen, a bútorok és egyéb dolgok felcipelése térdet, bokát és egészséges embert is igénybe vevő teendő. Ezért van elegendő ok az izgalomra!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Széll Kálmán tér környékén, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés dobozolással Széll Kálmán tér

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési rutinnal olyan színvonalú szolgáltatást adunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még akkor sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen az ügyfelünk előzetes elgondolása szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt tételek be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • a szükséges pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a szállítás alkalmával kiküszöböljük a véletlenül megtörténő leverődéseket.

A költöztetés csomagolás alatt védjük az értékeit. A költöztetendő dolgok hordásakor ügyelünk lakása parkettájára és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői háttérrel bíró kollégáinkhoz akármilyen kérésével nyugodtan fordulhat. A bútoraira nagyon ügyelünk, és jelezheti a különleges kívánságait. Összes igényét megkíséreljük teljesíteni, emiatt Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy csakugyan szuperül sikerült a közös projektünk. Ha új tényező vetődik fel a költözés közben, azt kérnénk az összes kedves ügyfelünktől, hogy még azon melegében hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, ha szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve szükséges egyeztetendőket.

Extra költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Széll Kálmán tér területén garanciával

Költöztetésünkre Széll Kálmán tér területén is mindenre kiterjedő jótállást adunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és odafigyelésünkön kívül teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk védelmet ad az önhibánkon kívül is bekövetkező dologi károkra szintén.
Weblapunkat pl. az alábbiak miatt keresik fel a megrendelők:

 • költöztetés árak Széll Kálmán tér
 • költöztető cég Széll Kálmán tér
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél Széll Kálmán tér
 • költöztetés belföldön
 • hétvégi költöztetés

Olcsó szállítmányozó céget szeretne Széll Kálmán tér vonzáskörzetében? Munkadíjaink fellelhetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél Széll Kálmán tér

Költöztetés Széll Kálmán tér vonzáskörzetében 0 Ft kiszállási díjjal, kedvező áron!

Megfizethető költöztetés Széll Kálmán tér vonzáskörzetében kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.