Megbízható költöztető cég Szemlőhegy

Megbízható költöztető cég Szemlőhegy nagy tapasztalattal

Költöztetés Szemlőhegy területén tisztességes áron, akár azonnal +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár utcával odébb? Talán Szemlőhegy valamelyik pontjáról menne egy másikba? Elképzelhető, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Szemlőhegy egyik végéből kíván menni a túlsó részébe?

Szemlőhegy vonzáskörzetében működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján fogadjuk hívását Szemlőhegy vonzáskörzetében, tökéletesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár este is, jellemzően rövid idő alatt és extra díj nélkül visszük a célhelyre a bútorait.

Mindenféle bútort szállítunk, például: hálószobabútort, dolgozószobai bútort, stílbútort, fenyőbútort, franciaágyat.

Mindent, ami mozgatható, profi módon visszük a célhelyre.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink kialakítva, más jellegű tevékenységet nem végzünk velük.

A sérülésmentes szállítás céljából a teherautókon találhatók paplanok és kartonlemezek is.

A járművek rakterében hozzáértő módon tudjuk fixálni a szállítandó holmikat hevederrel, így kiküszöböljük a váratlan sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rezonanciákat.

Szekrénysorokhoz, kanapéhoz, franciaágyhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha méretesek.

Az alacsonyabb helyeken csak fektetve tudnánk mozgatni őket, és ezt a terhelést a mai bútorok nem bírjak, könnyen széteshetnének.

Az értékes antik bútorok szállítását tapasztalt és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A nehéz régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és biztosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan költöztetőt bízna meg, aki tökéletes, és korrekt munkadíjért költöztet.

profi költöztetés vélemény Szemlőhegy

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Szemlőhegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
 • Többszintes épület esetén, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Amennyiben a költözést éjszaka szándékozik elintézni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Szemlőhegy területén akkor sem sima rutinmunka, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a költözéssel járó irányítás szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lecipelni a törékeny dolgokat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tennivaló egy családnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi gyakorlatilag rutinmunka.

A furgonnal végrehajtott szállítás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a munka dandárja. Ha biztosított is felvonó az új helyen, a ruhák és egyéb holmik behordása ízületeket és egészséges embert is igénybe vevő mutatvány. Tehát van bőven ok az izgalomra!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik Szemlőhegy övezetében, ránk bizton számíthat.

költöztetés vidékre

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú szolgáltatást biztosítunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden egy az egyben az ügyfelünk elképzelései szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt bútorok rakodása, illetve a ruhaszállítás és egyéb kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • az indokolt pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a költöztetés folyamán kivédjük a kisebb-nagyobb valószínűséggel megtörténő leverődéseket.

A költöztetés dobozolás közben óvjuk értékes tárgyait. A bútorok áthelyezésekor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

10 éves költöztetői tapasztalattal bíró szakembereinkhez bármilyen kérdésével bátran fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a specifikus elvárásait. Valamennyi kérését megkíséreljük teljesíteni, ezáltal Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy igazán remekül sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben bármi merül fel a munka közben, azt kérjük az összes kedves ügyfelünktől, hogy rögtön hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, amennyiben igényt tart rá. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Extra költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Szemlőhegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Szemlőhegy területén is mindenre kiterjedő szavatosságot nyújtunk.

Holmijai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és figyelmességünkön túlmenően teljes körű fuvarozói biztosításunk biztonságot nyújt a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra is.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés km díj
 • költöztető cég Szemlőhegy
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • bútorszállítás azonnal Szemlőhegy
 • költöztetés belföldön Szemlőhegy
 • költöztetés télen

Olcsó szállítmányozó céget szeretne Szemlőhegy régiójában? Munkadíjaink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Szemlőhegy

Költöztetés Szemlőhegy övezetében 0 Ft alapdíjért, megfizethető összegért!

Olcsó költöztetés Szemlőhegy övezetében átlátható díjszabással +36 70 622 6388.