Megbízható költöztető cég X. kerület

Megbízható költöztető cég X. kerület

Költöztetés a X. kerület régiójában korrekt díjszámítással, rakodással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik néhány utcányira? Esetleg a főváros valamelyik részéről menne egy másikba? Megeshet, hogy sokkal távolabb lelt új otthonra, és a X. kerület egyik végéből szeretne átköltözni a túlsó részébe?

Akárhogyan is döntött, olyan megbízható céget keres, aki kiváló, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztető cég X. kerület

Mit szeretnénk tudni a X. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés időpontja?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
  • Van közeli parkoló a költöztetéshez?
  • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
  • Ha emeletről kell költöztetni, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést éjjel óhajtja elintézni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés X. kerület környékén akkor sem egyszerű feladat, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó idegeskedés veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi helyen, lehordani a bútorokat gond nélkül a liftben, nem mindig triviális teendő egy családnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé rutinmunka.

A platós teherautóval lebonyolított szállítás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. Ha van is felvonó az új lakásban, a bútorok és egyéb holmik behordása teljes izomzatot és egészséges embert is próbára tévő feladat. Tehát akad elegendő ok az idegeskedésre!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Függetlenül attól, hogy hová költözik a X. kerületben, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés fix áron X. kerület

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési olyan színvonalú szolgáltatást kínálunk Önnek, melyben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. 100%-osan elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk tervei alapján alakul.

Az elköltöztetendő tárgyak be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más kisebb-nagyobb intézendők mellett:

  • szétszereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
  • segítünk csomagolni,
  • a megfelelő helyeken lefóliázzuk a bútorait, hogy a szállítás folyamán kivédjük az esetlegesen bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás közben kíméljük az értékeit. A költöztetendő dolgok hordásakor figyelünk lakása berendezésére és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

10 éves költöztetői tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz akármilyen jellegű témában bátran fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és elmondhatja a specifikus igényeit. Minden követelményét megpróbáljuk teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is elégedettebbek leszünk a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy igazán kitűnően sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben bármi vetődik fel a költözés közben, azt várnánk el az összes kedves ügyfelünktől, hogy mihamarabb szóljon a kollégánknak.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, ha szeretné. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Extra költségek nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés X. kerület környékén garanciával

Költöztetésünkre X. kerület régiójában is 100%-os garanciát nyújtunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is megtörténő dologi károkra is.

Megfizethető költöztető szolgáltatást keres X. kerület területén? Díjszabásunk fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

Költöztetés X. kerület övezetében 0 Ft kiszállási díjjal, megfizethető összegért!

Megfizethető költöztetés X. kerület övezetében átlátható díjszabással +36 70 622 6388.