Megbízható költöztető cég XV. kerület

Megbízható költöztető cég XV. kerület nagy tapasztalattal

Költöztetés XV. kerület területén kedvező elszámolással, pakolással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik néhány utcányira? Netán XV. kerület egyik kerületéből költözne egy másikba? Megeshet, hogy jóval távolabb lelt új otthonra, és XV. kerület egyik pontjáról szeretne átköltözni a túlsó részébe?

Mindegyik esetben olyan megbízható céget szeretne találni, aki kiváló, és elfogadható áron dolgozik.

költöztetés belföldön XV. kerület

Mi a fontos számunkra XV. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés tervezett dátuma?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
  • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
  • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Amennyiben a költözést éjszaka szándékozik lebonyolítani, akkor kérjük, hogy ezt előre jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés XV. kerület régiójában akkor sem könnyű teendő, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a költözéssel járó cipekedés veszi inkább igénybe az embert.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lehordani a tárgyakat sérülés nélkül a liftben, nem mindig triviális tennivaló egy családnak. Ezzel összehasonlítva a teherautóra pakolásról mondhatjuk, hogy az utóbbi gyakorlatilag sima ügy.

A platós teherautóval végzett szállítás során lehet ugyan pihenni egy kicsit, de hátravan még ilyenkor a feketeleves. Ha van is felvonó az új helyen, a könyvek és egyéb dolgok felcipelése teljes izomzatot és egy sportembert is próbára tévő művelet. Tehát van elég ok az idegeskedésre!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik XV. kerület régiójában, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással XV. kerület

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan minőségű kiszolgálást biztosítunk Önnek, melyben nem talál hibát még akkor sem, ha mindenáron keresi. 100%-osan meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan az ügyfelünk előzetes elgondolása szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt tételek cipelése, illetve a könyvszállítás és egyéb apró-cseprő feladatok mellett:

  • szereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
  • segítünk pakolni,
  • a megfelelő pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a költöztetés alkalmával kivédjük a véletlenül bekövetkező ütődéseket.

A költöztetés dobozolás alatt védjük becses bútorait. A bútorok mozgatásakor ügyelünk otthona burkolatára és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

10 éves költöztetői tapasztalattal bíró specialistáinkhoz akármilyen jellegű kérésével bizalommal fordulhat. A bútoraira odafigyelünk, és jelezheti a specifikus elképzeléseit. Összes feltételét megpróbáljuk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözése után bennünk is az a benyomás maradjon meg, hogy valóban jól sikerült a dolgok összehangolása. Ha bármi merül fel menet közben, azt várnánk el minden kedves ügyfelünktől, hogy azon nyomban szóljon a kollégánknak.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, ha szeretné. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Extra költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés XV. kerület környékén garanciával

Költöztetésünkre XV. kerület környékén is mindenre kiterjedő szavatosságot vállalunk.

Tárgyai teljes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is megtörténő dologi károkra szintén.

Korrekt árú szállítmányozó céget szeretne XV. kerület régiójában? Áraink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

Költöztetés XV. kerület vonzáskörzetében 0 Ft alapdíjért, korrekt munkadíjért!

Megfizethető költöztetés XV. kerület vonzáskörzetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.