Olcsó bútorszállítás Aranyhegy azonnal

Olcsó bútorszállítás Aranyhegy azonnal

Bútorszállítás Aranyhegy övezetében tisztességes díjszámítással, rakodással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik néhány utcányira? Esetleg Aranyhegy egyik pontjáról menne egy másikba? Megeshet, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Aranyhegy egyik végéből szeretne átköltözni a túlsó részébe?

Aranyhegy övezetében működő bútorszállító cég vagyunk, akik 0-24 állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján elérhet minket Aranyhegy környékén, tökéletesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár az esti órák, javarészt a megrendelés után egy kis idővel és plusz költségek nélkül fuvarozzuk a bútorait.

Mindenféle bútort fuvarozunk, például: konyhabútort, dolgozószobai bútort, Biedermeier bútort, egyedi bútort, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami mozgatható, szakszerűen szállítmányozzuk.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a teherautóink kialakítva, más jellegű munkát nem végzünk velük.

A biztonságos költöztetés érdekében a járműveken vannak plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében hozzáértő módon tudjuk odaerősíteni a szállítandó holmikat hevederrel, így elkerüljük a véletlen sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, ülőgarnitúrákhoz, franciaágyhoz adunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, főleg, ha magasak.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve lehetne vinni őket, és ezt a terhelést a lapra szerelt bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes régi bútorok fuvarozását tapasztalt és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb antik bútorok mozgatásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a sérüléseket, és biztosabban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan megbízható céget bízna meg, aki kiváló, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztető cég Aranyhegy

Mi a fontos számunkra Aranyhegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó bútor?
 • Ha emeletről kell költöztetni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Ha a költözést nem napközben szeretné végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Aranyhegy övezetében akkor sem könnyű teendő, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó szervezés a megterhelő.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a tárgyakat gond nélkül a liftben, nem mindig triviális tevékenység egy családnak. Ehhez képest a teherautóra pakolásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi szinte rutinmunka.

A furgonnal végzett fuvarozás során lehet ugyan pihenni egy kicsit, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. Ha biztosított is lift az új lakásban, a ruhák és egyéb holmik behordása ízületeket és egy sportembert is igénybe vevő teendő. Így akad elegendő ok az izgalomra!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Aranyhegy környékén, ránk bizton számíthat.

költöztetés vidékre

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan színvonalú csomagot kínálunk Önnek, melyben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy elégedett lesz a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen az ügyfelünk tervei szerint alakul.

Az elköltöztetendő tételek cipelése, illetve a bútorszállítás és más kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk csomagolni,
 • a megfelelő helyeken csomagolással védjük a bútorait, hogy a szállítás közben elkerüljük az esetlegesen megtörténő élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás közben óvjuk értékes tárgyait. A tárgyak mozgatásakor figyelünk lakása berendezésére és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői tapasztalattal rendelkező specialistáinkhoz bárminemű ügyben bizalommal fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és elmondhatja a specifikus elképzeléseit. Összes követelményét megkíséreljük teljesíteni, ugyanis Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után bennünk is az a benyomás maradjon meg, hogy igazán remekül sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben új tényező merül fel menet alatt, azt várnánk el minden kedves ügyfelünktől, hogy azon nyomban hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Költségektől mentes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, feltéve, hogy kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Plusz díjak nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Aranyhegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Aranyhegy környékén is teljes körű szavatosságot vállalunk.

Holmijai teljes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező anyagi károkra is.
Az ideális költöztető céget keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • költöztetés km díj Aranyhegy
 • profi költöztetés vélemény Aranyhegy
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • költöztetés bútorszállítás Aranyhegy
 • költöztetés belföldön Aranyhegy
 • éjszakai költöztetés

Olcsó szállítmányozó céget szeretne Aranyhegy régiójában? Díjszabásunk megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Aranyhegy

Költöztetés Aranyhegy régiójában 0 Ft kiállással, olcsón!

Olcsó költöztetés Aranyhegy vonzáskörzetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.