Olcsó bútorszállítás Békásmegyer azonnal

Olcsó bútorszállítás Békásmegyer azonnal

Költöztetés Békásmegyer környékén korrekt díjszámítással, pakolással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik néhány utcányira? Netán a főváros valamelyik pontjáról költözne egy távolabbiba? Előfordulhat, hogy jóval távolabb lelt új otthonra, és Békásmegyer egyik végéből kíván menni az ellenkező környékére?

Békásmegyer területén működő bútorszállító vállalkozás vagyunk, akik 0-24 állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Békásmegyer övezetében, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár este is, jellemzően a megrendelés után egy kis idővel és plusz költségek nélkül visszük a célhelyre értékeit.

Minden típusú bútort szállítunk, például: hálószobabútort, dolgozószobai bútort, Biedermeier bútort, fenyőbútort, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami mozgatható, profi módon szállítjuk.

Kifejezetten a bútorszállításra lettek a járműveink felszerelve, más jellegű munkát nem végzünk velük.

A sérülésmentes költöztetés végett a szállító autókon találhatók paplanok és fólia is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a szállítandó holmikat hevederrel, így megelőzzük a véletlen sérüléseket, és a menet közbeni rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, kanapéhoz, franciaágyhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szedni, kiváltképpen, ha magasak.

Az alacsonyabb helyeken csak megdöntve lehetne mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem képesek kibírni, bármikor széteshetnének.

A drága antik bútorok szállítását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb antik bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és biztosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan megbízható céget keres, aki kitűnően érti a dolgát, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztetés Békásmegyer

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Békásmegyeri költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Meg tudunk állni a közelben a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Amennyiben a költözést nem napközben szeretné elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Békásmegyer vonzáskörzetében akkor sem könnyű teendő, ha utcán belül kell arrébb menni. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó irányítás veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi lakásban, lecipelni a törékeny dolgokat probléma nélkül a liftben, nem egyszerű feladat egy családnak. Ezzel összehasonlítva a fuvart végző kocsira pakolásról mondhatjuk, hogy az utóbbi úgyszólván rutinmunka.

A platós teherautóval lebonyolított szállítás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. Ha akad is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb holmik behordása teljes izomzatot és egy sportembert is igénybe vevő művelet. Így akad bőven ok az izgalomra!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Függetlenül attól, hogy hová költözik Békásmegyer régiójában, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés vidékre

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési rutinnal olyan színvonalú szolgáltatást biztosítunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden egy az egyben az Ön előzetes elgondolása alapján alakul.

Az elköltöztetendő tárgyak cipelése, illetve a könyvszállítás és egyéb apró-cseprő teendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a szükséges helyeken csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a fuvarozás folyamán meggátoljuk a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás során óvjuk értékes tárgyait. A bútorok áthelyezésekor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői háttérrel rendelkező specialistáinkhoz akármilyen kérésével nyugodtan fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és jelezheti a specifikus kívánságait. Valamennyi elvárását megkíséreljük teljesíteni, ugyanis Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után minden félben az a benyomás maradjon meg, hogy valóban optimálisan sikerült a munka kivitelezése. Amennyiben bármi kerül előtérbe a munka során, azt kérnénk valamennyi kedves megrendelőnktől, hogy azon nyomban szóljon a kollégánknak.

Költségektől mentes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, amennyiben szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Extra költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Békásmegyer övezetében garanciával

Költöztetésünkre Békásmegyer vonzáskörzetében is 100%-os szavatosságot nyújtunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon túlmenően teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra egyaránt.
Ezekkel a kulcsszavakkal jutnak sok esetben hozzánk a vásárlóink:

 • költöztetés km díj Békásmegyer
 • költöztető cég
 • olcsó költöztetés csomagolással Békásmegyer
 • költöztetés bútorszállítás Békásmegyer
 • költöztetés belföldön Békásmegyer
 • költöztetés télen Békásmegyer

Olcsó költöztetést keres Békásmegyer környékén? Áraink megtalálhatók a megfelelő menüpontban.

Ha lennének további kérdései, hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél Békásmegyer

Költöztetés Békásmegyer régiójában 0 Ft alapdíjért, kedvező áron!

Megfizethető költöztetés Békásmegyer vonzáskörzetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.