Olcsó bútorszállítás Budakeszi út megbízhatóan

Olcsó bútorszállítás Budakeszi út megbízhatóan

Költöztetés Budakeszi út területén kedvező elszámolással, rakodással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár száz métert? Netán a főváros valamelyik részéről menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy jóval távolabb talált magának egy ideális lakást, és Budakeszi út egyik végéből kíván menni a túlsó részébe?

Budakeszi út övezetében működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján fogadjuk hívását Budakeszi út régiójában, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, javarészt a megrendelés után egy kis idővel és extra díj nélkül fuvarozzuk értékeit.

Bármilyen bútort fuvarozunk, például: irodabútort, étkezőket, Biedermeier bútort, fenyőbútort, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, profi módon fuvarozzuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink felszerelve, egyéb jellegű munkát nem végzünk velük.

A biztonságos szállítás céljából a járműveken találhatók paplanok és fólia is.

A járművek rakterében hozzáértő módon tudjuk odaerősíteni a szállítandó bútorokat hevederrel, így elkerüljük a váratlan rongálódásokat, és a menet közbeni rezonanciákat.

Szekrénysorokhoz, kanapéhoz, matracokhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A nagyméretű bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb helyeken csak leborítva lehetne kihozni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A nagyobb súlyú antik bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és megbízhatóbban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan költöztető csapatot keres, aki kitűnően érti a dolgát, és megfizethető az adott feladatra.

profi költöztetés vélemény Budakeszi út

Mit szeretnénk tudni Budakeszi úti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Meg tudunk állni a közelben a pakoláshoz?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Amennyiben a költözést éjjel szeretné elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előre jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Budakeszi út területén akkor sem könnyű teendő, ha sok dolgos kéz segít. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a költözéssel járó irányítás szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi lakásban, lecipelni a bútorokat probléma nélkül a liftben, nem mindig triviális tennivaló a rokonságnak. Ehhez képest a teherautóra pakolásról mondhatjuk, hogy az utóbbi nagyjából rutinmunka.

A platós teherautóval történő fuvarozás során lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a munka dandárja. amennyiben van is lift az új helyen, a ruhák és egyéb dolgok behordása teljes izomzatot és egy sportembert is próbára tévő művelet. Ezért van bőven ok az idegeskedésre!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Budakeszi út övezetében, velünk jól jár.

profi költöztetés csomagolással Budakeszi út

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési jártasságunkkal olyan minőségű kiszolgálást adunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan a megrendelőnk elképzelései szerint alakul.

A költöztetésre váró bútorok cipelése, illetve a könyvszállítás és egyéb apró-cseprő feladatok mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • az indokolt pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a fuvarozás közben meggátoljuk a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás alatt kíméljük becses bútorait. A költöztetendő dolgok mozgatásakor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői tapasztalattal rendelkező specialistáinkhoz bármilyen kérdésével nyugodtan fordulhat. A becses tárgyaira nagyon ügyelünk, és elmondhatja a speciális elképzeléseit. Minden elvárását megpróbáljuk teljesíteni, mert Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után bennünk is az az élmény maradjon meg, hogy valóban pompásan sikerült a munka kivitelezése. Amennyiben bármi merül fel a feladat végrehajtása során, azt várnánk el minden kedves megrendelőnktől, hogy rögvest szóljon a kollégánknak.

Költségektől mentes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Extra díjak nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Budakeszi út területén garanciával

Költöztetésünkre Budakeszi út területén is 100%-os szavatosságot adunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk biztonságot nyújt a rajtunk kívül is megtörténő dologi károkra szintén.
Gyakran keresett szavak:

 • költöztetés árak Budakeszi út
 • profi költöztetés vélemény Budakeszi út
 • költöztetés dobozolással Budakeszi út
 • bútorszállítás azonnal Budakeszi út
 • költöztetés vidékre
 • költöztetés télen Budakeszi út

Alacsony díjszabású költöztetést keres Budakeszi út vonzáskörzetében? Díjszabásunk megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél Budakeszi út

Költöztetés Budakeszi út vonzáskörzetében 0 Ft kiállással, olcsón!

Alacsony díjszabású költöztetés Budakeszi út övezetében átlátható díjszabással +36 70 622 6388.