Olcsó bútorszállítás Hűvösvölgyi út megbízhatóan

Olcsó bútorszállítás Hűvösvölgyi út megbízhatóan

Költöztetés Hűvösvölgyi út övezetében tisztességes áron, rakodással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik néhány utcányira? Esetleg Hűvösvölgyi út egyik pontjáról menne egy távolabbiba? Megtörténhet, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Hűvösvölgyi út egyik végéből kíván átköltözni a túlsó részébe?

Hűvösvölgyi út övezetében működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján elérhet minket Hűvösvölgyi út területén, teljesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár az esti órák, többnyire gyorsan és felár nélkül visszük a célhelyre a bútorait.

Bármilyen bútort fuvarozunk, példának okáért: irodabútort, dolgozószobai bútort, stílbútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami mozgatható, sérülésmentesen fuvarozzuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink kiépítve, egyéb jellegű feladatot nem végzünk velük.

A sérülésmentes költöztetés végett a teherautókon találhatók paplanok és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében professzionálisan tudjuk odaerősíteni a szállítandó holmikat spaniferrel, így megelőzzük az előre nem látható rongálódásokat, és a szállítás alatti rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, franciaágyhoz biztosítunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha magasak.

Az alacsonyabb ajtóknál csak megdöntve tudnánk kihozni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

A drága antik bútorok mozgatását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A nagyobb súlyú régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és biztonságosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk költöztető teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan szakembert keres, aki kitűnően érti a dolgát, és megfizethető az adott feladatra.

költöztetés Hűvösvölgyi út

Mire vagyunk kíváncsiak általában Hűvösvölgyi úti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Amennyiben a költözést nem napközben szándékozik elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Hűvösvölgyi út övezetében akkor sem sima rutinmunka, ha utcán belül kell arrébb menni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó szervezés a megterhelő.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lecipelni a tárgyakat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális teendő egy családnak. Ezzel összehasonlítva a költöztető autóra pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi nagyjából rutinmunka.

A platós teherautóval végzett fuvarozás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a a feladat neheze. Ha biztosított is lift az új lakásban, a könyvek és egyéb holmik behordása ízületeket és egészséges embert is igénybe vevő feladat. Így van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Hűvösvölgyi út területén, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés fix áron Hűvösvölgyi út

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű szolgáltatást biztosítunk Önnek, amiben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk előzetes elgondolása szerint alakul.

A költöztetésre váró tárgyak rakodása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő tételeket,
 • segítünk csomagolni,
 • a szükséges helyeken csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a költöztetés folyamán elkerüljük a véletlenül megtörténő élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás alatt óvjuk értékes tárgyait. A bútorok hordásakor figyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői háttérrel rendelkező munkatársainkhoz akármilyen kérésével nyugodtan fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és jelezheti a speciális elvárásait. Összes követelményét megpróbáljuk teljesíteni, mert Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy igazán nagyszerűen sikerült a dolgok összehangolása. Ha bármi adódik a munka közben, azt kérjük valamennyi kedves ügyfelünktől, hogy még azon melegében hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Költségektől mentes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, feltéve, hogy igényt tart rá. Felmérjük a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Hűvösvölgyi út környékén garanciával

Költöztetésünkre Hűvösvölgyi út régiójában is valamennyi tevékenységünket lefedő szavatosságot vállalunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítói biztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra is.
Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve találnak ránk:

 • költöztetés fix áron
 • költöztető cég Hűvösvölgyi út
 • költöztetés dobozolással Hűvösvölgyi út
 • bútorszerelés költöztetésnél Hűvösvölgyi út
 • költöztetés vidékre Hűvösvölgyi út
 • hétvégi költöztetés

Alacsony díjszabású szállítóvállalatot szeretne Hűvösvölgyi út területén? Díjszabásunk megtalálhatók a megfelelő menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Hűvösvölgyi út

Költöztetés Hűvösvölgyi út vonzáskörzetében 0 Ft kiszállási díjjal, megfizethető összegért!

Alacsony díjszabású költöztetés Hűvösvölgyi út vonzáskörzetében kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.