Olcsó bútorszállítás Széphalom

Olcsó bútorszállítás Széphalom 100% garanciával

Költöztetés Széphalom környékén korrekt áron, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár száz métert? Talán a főváros valamelyik pontjáról költözne egy másikba? Megtörténhet, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Széphalom egyik végéből szeretne átköltözni a túlsó részébe?

Széphalom környékén működő költöztető vállalat vagyunk, akik 0-24 állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét valamennyi napján várjuk hívását Széphalom vonzáskörzetében, tökéletesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár este is, többnyire rövid idő alatt és extra díj nélkül szállítjuk a bútorait.

Mindenféle bútort fuvarozunk, például: étkezőbútort, koloniálbútort, fürdőszobai bútorokat, franciaágyat.

Mindent, ami mozgatható, szakszerűen szállítmányozzuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink kialakítva, egyéb jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos fuvarozás végett a járműveken találhatók plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében hozzáértő módon tudjuk rögzíteni a költöztetendő bútorokat hevederrel, így megelőzzük a váratlan sérüléseket, és a menet közbeni rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, konyhabútorokhoz, franciaágyhoz biztosítunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha magasak.

Az alacsonyabb átjárókban csak megdöntve lehetne kihozni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem bírjak, bármikor széteshetnének.

A drága régi bútorok fuvarozását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A nagyobb súlyú régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és megbízhatóbban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan költöztetőt bízna meg, aki tökéletes, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztetés belföldön Széphalom

Mit szeretnénk tudni Széphalomi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Többszintes épület esetén, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést éjszaka szeretné elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Széphalom területén akkor sem sétagalopp, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó szervezés veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a tárgyakat probléma nélkül a liftben, nem egyszerű tevékenység egy családnak. Ezzel összehasonlítva a költöztető autóra pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi már-már gyerekjáték.

A költöztető járművel lebonyolított fuvarozás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. Ha biztosított is lift az új helyen, a ruhák és egyéb dolgok behordása teljes izomzatot és egészséges embert is igénybe vevő feladat. Tehát van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Függetlenül attól, hogy hová költözik Széphalom régiójában, velünk jól jár.

költöztetés vidékre

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési tapasztalatunkkal olyan minőségű szolgáltatást kínálunk Önnek, melyben nem talál hibát még akkor sem, ha mindenáron keresi. 100%-osan elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden éppen az ügyfelünk előzetes elgondolása alapján alakul.

A költöztetéshez bedobozolt bútorok cipelése, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk pakolni,
 • a szükséges helyeken csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a szállítás közben meggátoljuk a kisebb-nagyobb valószínűséggel megtörténő ütődéseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk az értékeit. A tárgyak áthelyezésekor figyelünk otthona parkettájára és az ajtófélfákra. Vigyázunk bútoraik éleire, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz akármilyen jellegű kérésével bátran fordulhat. A bútoraira odafigyelünk, és tudathatja velünk a speciális kívánságait. Minden elvárását megpróbáljuk teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is elégedettebbek leszünk a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözése után minden félben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg remekül sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben bármi vetődik fel menet közben, azt kérnénk minden kedves ügyfelünktől, hogy sürgősen jelezze nekünk.

Ingyenes felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos díjak nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Széphalom övezetében garanciával

Költöztetésünkre Széphalom övezetében is teljes körű garanciát vállalunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és odafigyelésünkön kívül teljes körű fuvarozói biztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra szintén.
Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • költöztetés fix áron
 • költöztető cég Széphalom
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • bútorszállítás azonnal Széphalom
 • költöztetés vidékre
 • költöztetés télen

Megfizethető szállítóvállalatot szeretne Széphalom régiójában? Munkadíjaink megtekinthetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Széphalom

Költöztetés Széphalom területén 0 Ft kiszállási díjjal, megfizethető összegért!

Alacsony díjszabású költöztetés Széphalom területén felárak nélkül +36 70 622 6388.