Olcsó bútorszállítás Szilágyi Erzsébet fasor megbízhatóan

Olcsó bútorszállítás Szilágyi Erzsébet fasor megbízhatóan

Bútorszállítás Szilágyi Erzsébet fasor régiójában tisztességes áron, pakolással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár száz métert? Esetleg Szilágyi Erzsébet fasor egyik kerületéből menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy sokkal messzebb talált magának egy ideális lakást, és Szilágyi Erzsébet fasor egyik végéből szeretne menni az ellenkező környékére?

Szilágyi erzsébet fasor övezetében működő bútorszállító vállalkozás vagyunk, akik nonstop állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Szilágyi Erzsébet fasor környékén, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár este is, jellemzően a megrendelés után egy kis idővel és extra díj nélkül fuvarozzuk a költöztetendő holmikat.

Mindenféle bútort viszünk, példának okáért: hálószobabútort, tálalókat, stílbútort, szekrénysorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, profi módon visszük a célhelyre.

Speciálisan a költöztetés céljára lettek a teherautóink felszerelve, más jellegű feladatot nem végzünk velük.

A sérülésmentes fuvarozás érdekében a szállító autókon vannak paplanok és fólia is.

A teherautók rakterében hozzáértő módon tudjuk fixálni a költöztetendő holmikat hevederrel, így megelőzzük a váratlan sérüléseket, és a menet közbeni rezgéseket.

Szekrénysorokhoz, ülőgarnitúrákhoz, matracokhoz biztosítunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha magasak.

Az alacsonyabb átjárókban csak megdöntve lehetne vinni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

A drága antik bútorok fuvarozását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nehéz régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és biztosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan költöztető csapatot bízna meg, aki tökéletes, és nem kér csillagászati összeget.

költöztetés Szilágyi erzsébet fasor

Mit szeretnénk tudni Szilágyi Erzsébet fasori költözésével kapcsolatban?

  • A költözés tervezett dátuma?
  • Mi a kiindulópont és a célhely?
  • Van-e szükség bútorok szerelésére?
  • Van-e parkolóhely a költöztetéshez?
  • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Ha a költözést éjszaka szeretné lebonyolítani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előzetesen jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Szilágyi Erzsébet fasor vonzáskörzetében akkor sem egyszerű feladat, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó irányítás szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi helyen, lecipelni a bútorokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tevékenység a rokonságnak. Összevetve ezekkel a teherautóra rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi már-már rutinmunka.

A platós teherautóval végzett szállítás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a feketeleves. amennyiben akad is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb holmik behordása teljes izomzatot és egész embert igénybe vevő feladat. Ezért akad elég ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor hívjon minket nyugodtan. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Szilágyi Erzsébet fasor területén, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés vidékre

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű csomagot kínálunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden éppen az ügyfelünk tervei alapján alakul.

A költöztetésre váró holmik cipelése, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

  • szereljük a bútorait,
  • előkészítjük szállításra a költöztetendő tételeket,
  • segítünk csomagolni,
  • az indokolt pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a költöztetés folyamán kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás során védjük becses bútorait. A költöztetendő dolgok mozgatásakor figyelünk otthona berendezésére és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői háttérrel rendelkező specialistáinkhoz akármilyen témában bizalommal fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és elmondhatja a különleges kívánságait. Valamennyi követelményét megpróbáljuk teljesíteni, ugyanis Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után minden félben az a benyomás maradjon meg, hogy igazán kitűnően sikerült a közös projektünk. Amennyiben váratlan körülmény vetődik fel a feladat végrehajtása alatt, azt kérjük minden kedves kuncsaftunktól, hogy rögvest hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha kéri. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve megbeszéljük a részleteket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Szilágyi Erzsébet fasor területén garanciával

Költöztetésünkre Szilágyi Erzsébet fasor területén is 100%-os jótállást adunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és gondosságunkon kívül teljes körű fuvarozói biztosításunk biztonságot nyújt a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra is.
Weblapunkat pl. az alábbiak miatt keresik fel a megrendelők:

Megfizethető költöztetést keres Szilágyi erzsébet fasor vonzáskörzetében? Munkadíjaink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Szilágyi erzsébet fasor

Költöztetés Szilágyi Erzsébet fasor vonzáskörzetében 0 Ft kiállással, megfizethető összegért!

Olcsó költöztetés Szilágyi Erzsébet fasor övezetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.