Olcsó bútorszállító Óbudaisziget nagy tapasztalattal

Olcsó bútorszállító Óbudaisziget nagy tapasztalattal

Bútorszállítás Óbudaisziget környékén tisztességes díjszámítással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Netán a főváros egyik kerületéből költözne egy másikba? Megtörténhet, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Óbudaisziget egyik végéből szeretne menni a másik környékére?

Óbudaisziget régiójában működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét valamennyi napján elérhet minket Óbudaisziget régiójában, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, rendszerint rövid idő alatt és plusz költségek nélkül visszük a célhelyre értékeit.

Mindenféle bútort szállítunk, például: nappalibútort, dolgozószobai bútort, antik bútort, fenyőbútort, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, profi módon fuvarozzuk.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a járműveink kiépítve, más jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos szállítás végett a teherautókon találhatók plédek és fólia is.

A teherautók rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a szállítandó bútorokat spaniferrel, így kiküszöböljük az előre nem látható sérüléseket, és a menet közbeni rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, matracokhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, főleg, ha magasak.

Az alacsonyabb ajtóknál csak megdöntve tudnánk kihozni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes régi bútorok szállítását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és biztonságosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan költöztető csapatot bízna meg, aki kitűnően érti a dolgát, és nem kér csillagászati összeget.

költöztetés belföldön Óbudaisziget

Mit szeretnénk tudni Óbudaiszigeti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletről kell költöztetni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Ha a költözést éjszaka szándékozik elintézni, akkor kérjük, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Óbudaisziget környékén akkor sem könnyű teendő, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó szervezés szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lecipelni a törékeny dolgokat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális küldetés egy családnak. Összevetve ezekkel a szállító járműre rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi gyakorlatilag rutinmunka.

A költöztető járművel történő szállítás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a feketeleves. amennyiben biztosított is felvonó az új lakásban, a könyvek és egyéb holmik behordása ízületeket és egész embert igénybe vevő mutatvány. Így van elegendő ok az izgalomra!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Óbudaisziget régiójában, velünk jól jár.

költöztetés vidékre

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú kiszolgálást nyújtunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. 100%-osan meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden egy az egyben a megrendelőnk elképzelései szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt bútorok cipelése, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a létfontosságú pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a fuvarozás alkalmával elkerüljük az esetlegesen bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás során kíméljük becses bútorait. A tárgyak emelésekor ügyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői háttérrel bíró kollégáinkhoz akármilyen jellegű kérésével bátran fordulhat. Az értékeire odafigyelünk, és tudathatja velünk a speciális követelményeit. Valamennyi elvárását megpróbáljuk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözését követően mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy valóban pompásan sikerült a feladat elvégzése. Ha nem várt dolog adódik a feladat végrehajtása során, azt kérnénk minden kedves megrendelőnktől, hogy rögvest jelezze nekünk.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, amennyiben szeretné. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos díjak nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Óbudaisziget régiójában garanciával

Költöztetésünkre Óbudaisziget területén is valamennyi tevékenységünket lefedő jótállást nyújtunk.

Tárgyai teljes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és odafigyelésünkön kívül teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk biztonságot nyújt a rajtunk kívül is bekövetkező anyagi károkra egyaránt.
Az alábbi keresésekkel találnak ránk az ügyfeleink:

 • költöztetés fix áron
 • költöztető cég Óbudaisziget
 • költöztetés dobozolással
 • költöztetés bútorszállítás
 • költöztetés belföldön
 • hétvégi költöztetés Óbudaisziget

Megfizethető szállítmányozó céget keres Óbudaisziget vonzáskörzetében? Munkadíjaink fellelhetők a megfelelő menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Óbudaisziget

Költöztetés Óbudaisziget régiójában 0 Ft alapdíjért, kedvező áron!

Korrekt árú költöztetés Óbudaisziget régiójában átlátható díjszabással +36 70 622 6388.