Olcsó bútorszállító Pomáz 100% garanciával

sos költöztetés

Olcsó bútorszállító Pomáz 100% garanciával

Költöztetés Pomáz vonzáskörzetében tisztességes áron, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár száz métert? Netán a főváros valamelyik részéről költözne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy sokkal távolabb szeretne letelepedni, és Pomáz egyik pontjáról kíván átköltözni a túlsó részébe?

Pomáz vonzáskörzetében működő költöztető vállalat vagyunk, akik folyamatosan állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján fogadjuk hívását Pomáz övezetében, tökéletesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár este is, javarészt rövid idő alatt és extra díj nélkül szállítjuk a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort fuvarozunk, példának okáért: konyhabútort, étkezőket, antik bútort, egyedi bútort, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, profi módon szállítmányozzuk.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a járműveink felszerelve, más jellegű feladatot nem végzünk velük.

A sérülésmentes költöztetés céljából a szállító autókon találhatók paplanok és kartonlemezek is.

A teherautók rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a költöztetendő bútorokat hevederrel, így kiküszöböljük a véletlen sérüléseket, és a menet közbeni rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, franciaágyhoz biztosítunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, főleg, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve tudnánk vinni őket, és ezt a terhelést a modern bútorok nem bírjak, bármikor széteshetnének.

A drága antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A nehéz régi bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és megbízhatóbban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan szakembert szeretne találni, aki kiváló, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztető cég Pomáz

Mi a fontos számunkra Pomázi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Meg tudunk állni a közelben a pakoláshoz?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel szeretné elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt külön tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Pomáz környékén akkor sem könnyű teendő, ha sok dolgos kéz segít. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó szervezés a megterhelő.

Becsomagolni mindent szépen a régi helyen, lehordani a tárgyakat gond nélkül a liftben, nem egyszerű tennivaló egy családnak. Összevetve ezekkel a szállító járműre rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé gyerekjáték.

A furgonnal történő szállítás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a feketeleves. amennyiben van is lift az új helyen, a bútorok és egyéb dolgok behordása térdet, bokát és egész embert igénybe vevő mutatvány. Így van elég ok az izgalomra!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Pomáz régiójában, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés fix áron Pomáz

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési jártasságunkkal olyan szintű kiszolgálást biztosítunk Önnek, amiben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden pontosan az ügyfelünk előzetes elgondolása szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt holmik cipelése, illetve a könyvszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • az indokolt helyeken lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a költöztetés folyamán kiküszöböljük az esetlegesen bekövetkező ütődéseket.

A költöztetés dobozolás alatt kíméljük becses bútorait. A tárgyak áthelyezésekor figyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

10 éves szakmai háttérrel rendelkező munkatársainkhoz bármilyen ügyben nyugodtan fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és jelezheti a speciális igényeit. Minden igényét megpróbáljuk teljesíteni, ezáltal Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy csakugyan jól sikerült a dolgok összehangolása. Ha váratlan körülmény vetődik fel a munka közben, azt kérjük az összes kedves ügyfelünktől, hogy rögtön jelezze nekünk.

Azonnali felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), illetve megbeszéljük a részleteket.

Extra költségek nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Pomáz övezetében garanciával

Költöztetésünkre Pomáz környékén is teljes körű jótállást vállalunk.

Holmijai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon kívül teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra szintén.
Gyakorta keresik fel oldalunkat a vevőink az alábbi keresésekkel:

 • költöztetés árak Pomáz
 • profi költöztetés vélemény Pomáz
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél
 • költöztetés vidékre
 • költöztetés télen Pomáz

Alacsony díjszabású költöztető szolgáltatást szeretne Pomáz régiójában? Munkadíjaink megtekinthetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Pomáz

Költöztetés Pomáz övezetében 0 Ft kiszállási díjjal, olcsón!

Korrekt árú költöztetés Pomáz régiójában átlátható díjszabással +36 70 622 6388.