Olcsó bútorszállító Széna tér 100% garanciával

Olcsó bútorszállító Széna tér 100% garanciával

Bútorszállítás Széna tér övezetében kedvező elszámolással, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kis területen költözik néhány utcányira? Esetleg a főváros egyik pontjáról menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy jóval messzebb szeretne letelepedni, és Széna tér egyik végéből kíván átköltözni az ellenkező környékére?

Széna tér övezetében működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján elérhet minket Széna tér területén, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár este is, javarészt gyorsan és extra díj nélkül visszük a célhelyre a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort viszünk, többek között: konyhabútort, gyermekbútort, antik bútort, szekrénysorokat, franciaágyat.

Mindent, ami mozgatható, sérülésmentesen szállítjuk.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a teherautóink felszerelve, egyéb jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos szállítás érdekében a teherautókon vannak paplanok és kartonlemezek is.

A teherautók rakterében hozzáértő módon tudjuk fixálni a szállítandó holmikat hevederrel, így kiküszöböljük az előre nem látható sérüléseket, és a menet közbeni rezonanciákat.

Szekrénysorokhoz, konyhabútorokhoz, franciaágyhoz adunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A nagyméretű bútorokat a szállítás előtt szét kell szedni, főleg, ha magasak.

Az alacsonyabb átjárókban csak fektetve lehetne kihozni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

A drága bútorok szállítását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb régi bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és megbízhatóbban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan megbízható céget szeretne találni, aki tökéletes, és nem kér csillagászati összeget.

költöztetés belföldön Széna tér

Mi a fontos számunkra Széna téri költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel óhajtja végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Széna tér környékén akkor sem egyszerű feladat, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó irányítás veszi inkább igénybe az embert.

Összerakodni a régi lakásban, lehordani a törékeny dolgokat sérülés nélkül a liftben, nem mindig triviális teendő egy családnak. Ehhez képest a költöztető autóra rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi gyakorlatilag sima ügy.

A furgonnal történő szállítás során lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a a feladat neheze. Ha akad is felvonó az új lakásban, a bútorok és egyéb dolgok felcipelése ízületeket és egész embert próbára tévő mutatvány. Így akad elég ok az izgalomra!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor hívjon minket nyugodtan. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Széna tér övezetében, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés vidékre

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési tapasztalatunkkal olyan minőségű csomagot adunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha mindenáron keresi. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden egy az egyben a megrendelőnk tervei alapján alakul.

A költöztetéshez bedobozolt bútorok rakodása, illetve a könyvszállítás és egyéb kisebb-nagyobb intézendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • a létfontosságú helyeken lefóliázzuk a kényes holmikat, hogy a költöztetés folyamán meggátoljuk a véletlenül megtörténő élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás alatt védjük értékes tárgyait. A költöztetendő dolgok mozgatásakor ügyelünk otthona burkolatára és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai háttérrel rendelkező munkatársainkhoz akármilyen témában bizalommal fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és elmondhatja a speciális elvárásait. Minden igényét megkíséreljük teljesíteni, ugyanis Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően minden félben az az élmény maradjon meg, hogy valóban kiválóan sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben bármi vetődik fel a munka során, azt várnánk el az összes kedves kuncsaftunktól, hogy gyorsan szóljon a kollégánknak.

Ingyenes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos díjak nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Széna tér környékén garanciával

Költöztetésünkre Széna tér területén is teljes körű garanciát adunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és figyelmességünkön túlmenően teljes körű szállítói biztosításunk biztonságot nyújt a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra egyaránt.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés fix áron Széna tér
 • költöztető cég
 • költöztetés dobozolással
 • költöztetés bútorszállítás Széna tér
 • költöztetés belföldön
 • éjszakai költöztetés

Olcsó szállítóvállalatot keres Széna tér vonzáskörzetében? Áraink megtalálhatók a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Egyéb keressen bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél Széna tér

Költöztetés Széna tér régiójában 0 Ft kiszállási díjjal, megfizethető összegért!

Megfizethető költöztetés Széna tér vonzáskörzetében átlátható díjszabással +36 70 622 6388.