Olcsó költöztetés Csúcshegy nagy tapasztalattal

Olcsó költöztetés Csúcshegy nagy tapasztalattal

Bútorszállítás Csúcshegy környékén kedvező áron, pakolással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár száz métert? Talán Csúcshegy valamelyik kerületéből költözne egy másikba? Elképzelhető, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Csúcshegy egyik végéből kíván menni a másik részébe?

Csúcshegy területén működő bútorszállító vállalkozás vagyunk, akik folyamatosan állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Csúcshegy vonzáskörzetében, teljesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár este is, javarészt gyorsan és plusz költségek nélkül visszük a célhelyre a költöztetendő holmikat.

Mindenféle bútort viszünk, például: hálószobabútort, gyermekbútort, stílbútort, fenyőbútort, kanapékat.

Mindent, ami mozgatható, sérülésmentesen visszük a célhelyre.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a teherautóink kialakítva, egyéb jellegű munkát nem végzünk velük.

A sérülésmentes szállítás végett a járműveken találhatók plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállítandó holmikat hevederrel, így megelőzzük a véletlen sérüléseket, és a szállítás alatti rezgéseket.

Szekrénysorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, franciaágyhoz kínálunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha méretesek.

Az alacsonyabb helyeken csak megdöntve lehetne mozgatni őket, és ezt a terhelést a modern bútorok nem képesek kibírni, bármikor széteshetnének.

A drága antik bútorok mozgatását profi és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nehéz régi bútorok szállításához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és biztonságosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan megbízható céget bízna meg, aki kiváló, és elfogadható áron dolgozik.

profi költöztetés vélemény Csúcshegy

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Csúcshegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó tárgy?
 • Többszintes épület esetén, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést nem napközben szeretné végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Csúcshegy területén akkor sem sima rutinmunka, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó pakolás szívja le az energiákat.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a bútorokat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális teendő a rokonságnak. Ehhez képest a teherautóra pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi szinte sima ügy.

A költöztető járművel történő fuvarozás közben lehet ugyan fújni egyet, de a végére marad általában a munka dandárja. Ha biztosított is lift az új helyen, a ruhák és egyéb dolgok behordása térdet, bokát és egy sportembert is igénybe vevő művelet. Így akad elegendő ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Csúcshegy vonzáskörzetében, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés fix áron Csúcshegy

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű csomagot adunk Önnek, amiben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden pontosan a megrendelőnk előzetes elgondolása szerint alakul.

Az elköltöztetendő holmik rakodása, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb intézendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • az indokolt pontokon csomagolással védjük a bútorait, hogy a szállítás alkalmával kiküszöböljük a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk az értékeit. A tárgyak emelésekor ügyelünk otthona burkolatára és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői tapasztalattal bíró kollégáinkhoz bárminemű témában bizalommal fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és elmondhatja a specifikus követelményeit. Minden igényét megkíséreljük teljesíteni, így Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözése után mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy valóban pompásan sikerült a dolgok összehangolása. Ha váratlan körülmény vetődik fel a munka során, azt várnánk el az összes kedves megrendelőnktől, hogy mihamarabb jelezze nekünk.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és megbeszéljük a részleteket.

Plusz költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Csúcshegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Csúcshegy övezetében is teljes körű garanciát vállalunk.

Holmijai teljes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és gondosságunkon túlmenően teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező dologi károkra szintén.
Gyakran keresett szavak:

 • költöztetés árak
 • költöztető cég
 • költöztetés dobozolással Csúcshegy
 • bútorszállítás azonnal
 • költöztetés vidékre Csúcshegy
 • költöztetés télen

Olcsó költöztetést szeretne Csúcshegy övezetében? Díjszabásunk megtalálhatók a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Csúcshegy árak

Költöztetés Csúcshegy vonzáskörzetében 0 Ft kiszállási díjjal, megfizethető összegért!

Alacsony díjszabású költöztetés Csúcshegy területén kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.