Olcsó költöztetés Hármashatárhegy 100% garanciával

Olcsó költöztetés Hármashatárhegy 100% garanciával

Bútorszállítás Hármashatárhegy övezetében korrekt díjszámítással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik néhány utcányira? Netán Hármashatárhegy valamelyik részéről menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy sokkal távolabb lelt új otthonra, és Hármashatárhegy egyik végéből szeretne átköltözni a másik részébe?

Hármashatárhegy területén működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik folyamatosan állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét mindegyik napján elérhet minket Hármashatárhegy régiójában, teljesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár az esti órák, javarészt gyorsan és plusz költségek nélkül visszük a célhelyre a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort fuvarozunk, többek között: irodabútort, étkezőket, antik bútort, szekrénysorokat, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, sérülésmentesen szállítmányozzuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink felszerelve, egyéb jellegű munkát nem tervezünk velük.

A biztonságos fuvarozás céljából a szállító autókon találhatók plédek és fólia is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállítandó holmikat hevederrel, így megelőzzük a véletlen károsodásokat, és a menet közbeni rezonanciákat.

Hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, franciaágyhoz adunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szét kell szedni, főleg, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb átjárókban csak megdöntve tudnánk kihozni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes régi bútorok szállítását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A nehéz antik bútorok mozgatásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és biztonságosabban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan költöztetőt keres, aki tökéletes, és elfogadható áron dolgozik.

költöztetés Hármashatárhegy

Mire vagyunk kíváncsiak általában Hármashatárhegyi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés lebonyolításának ideje?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
  • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
  • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést éjjel kívánja elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt külön jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Hármashatárhegy környékén akkor sem könnyű teendő, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a munkával járó koordinálás a megterhelő.

Elpakolni a régi lakásban, lecipelni a törékeny dolgokat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tennivaló egy családnak. Ezzel összehasonlítva a szállító járműre rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi már-már rutinmunka.

A platós teherautóval végrehajtott fuvarozás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a munka dandárja. amennyiben akad is lift az új lakásban, a könyvek és egyéb dolgok felcipelése ízületeket és egészséges embert is elfárasztó művelet. Így akad elég ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor hívjon minket nyugodtan. Függetlenül attól, hogy hová költözik Hármashatárhegy vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

költöztetés dobozolással Hármashatárhegy

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan minőségű csomagot adunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. 100%-osan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden éppen az Ön elképzelései alapján alakul.

A költöztetésre váró holmik be- és kihordása, illetve a bútorszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

  • szétszereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
  • segítünk pakolni,
  • a létfontosságú pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a fuvarozás folyamán kivédjük a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás közben kíméljük becses bútorait. A bútorok mozgatásakor figyelünk otthona berendezésére és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői háttérrel rendelkező szakembereinkhez akármilyen témában bizalommal fordulhat. A becses tárgyaira nagyon ügyelünk, és elmondhatja a különleges követelményeit. Minden követelményét megpróbáljuk teljesíteni, ugyanis Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy valóban kitűnően sikerült a közös projektünk. Ha váratlan körülmény merül fel menet során, azt várnánk el minden kedves megrendelőnktől, hogy azon nyomban hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Ingyenes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Plusz költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Hármashatárhegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Hármashatárhegy régiójában is valamennyi tevékenységünket lefedő szavatosságot nyújtunk.

Holmijai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és figyelmességünkön kívül teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra egyaránt.
Gyakran keresett szavak:

Megfizethető költöztetést szeretne Hármashatárhegy vonzáskörzetében? Áraink megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Egyéb hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Hármashatárhegy azonnal

Költöztetés Hármashatárhegy környékén 0 Ft kiszállási díjjal, olcsón!

Alacsony díjszabású költöztetés Hármashatárhegy régiójában átlátható díjszabással +36 70 622 6388.