Olcsó költöztetés Rómaifürdő azonnal

Olcsó költöztetés Rómaifürdő azonnal

Bútorszállítás Rómaifürdő vonzáskörzetében tisztességes áron, rakodással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik néhány utcányira? Talán Rómaifürdő egyik pontjáról menne egy másikba? Megeshet, hogy sokkal távolabb lelt új otthonra, és Rómaifürdő egyik végéből szeretne átköltözni a másik részébe?

Rómaifürdő vonzáskörzetében működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Rómaifürdő régiójában, tökéletesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár az esti órák, általában a megrendelés után egy kis idővel és extra díj nélkül visszük a célhelyre a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort fuvarozunk, példának okáért: hálószobabútort, tálalókat, stílbútort, fenyőbútort, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen fuvarozzuk.

Kifejezetten a bútorszállításra lettek a járműveink kiépítve, egyéb jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A sérülésmentes fuvarozás céljából a járműveken találhatók paplanok és kartonlemezek is.

A teherautók rakterében hozzáértő módon tudjuk rögzíteni a költöztetendő holmikat spaniferrel, így megelőzzük a véletlen rongálódásokat, és a fuvarozás során kialakuló rezonanciákat.

Hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, matracokhoz biztosítunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szedni, kiváltképpen, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak leborítva lehetne mozgatni őket, és ezt a terhelést a mai bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes antik bútorok mozgatását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb régi bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és biztosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan költöztetőt bízna meg, aki kiváló, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztető cég Rómaifürdő

Mit szeretnénk tudni Rómaifürdői költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Amennyiben a költözést éjszaka kívánja elintézni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Rómaifürdő övezetében akkor sem sima rutinmunka, ha utcán belül kell arrébb menni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a költözéssel járó idegeskedés veszi inkább igénybe az embert.

Összerakodni a régi helyen, lehordani a tárgyakat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális feladat egy családnak. Összevetve ezekkel a költöztető autóra pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi gyakorlatilag rutinmunka.

A platós teherautóval történő fuvarozás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a a feladat neheze. Ha van is lift az új helyen, a könyvek és egyéb holmik behordása teljes izomzatot és egészséges embert is igénybe vevő mutatvány. Ezért akad elegendő ok az izgalomra!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Függetlenül attól, hogy hová költözik Rómaifürdő övezetében, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással Rómaifürdő

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú kiszolgálást nyújtunk Önnek, amiben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan az Ön elképzelései alapján alakul.

A költöztetéshez bedobozolt tételek rakodása, illetve a könyvszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk pakolni,
 • a létfontosságú helyeken csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a szállítás közben elkerüljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás alatt kíméljük becses bútorait. A bútorok emelésekor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz akármilyen ügyben nyugodtan fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és tudathatja velünk a specifikus elképzeléseit. Valamennyi feltételét megkíséreljük teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözése után valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy csakugyan nagyszerűen sikerült a közös projektünk. Amennyiben nem várt dolog merül fel a munka során, azt kérnénk az összes kedves megrendelőnktől, hogy rögtön szóljon a kollégánknak.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, ha kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve megbeszéljük a részleteket.

Járulékos díjak nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Rómaifürdő környékén garanciával

Költöztetésünkre Rómaifürdő területén is 100%-os jótállást adunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és figyelmességünkön kívül teljes körű fuvarozói biztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő dologi károkra egyaránt.
A weboldalunkra pl. gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek az ügyfeleink:

 • költöztetés km díj
 • profi költöztetés vélemény
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél
 • költöztetés belföldön
 • éjszakai költöztetés

Megfizethető költöztetést keres Rómaifürdő környékén? Áraink megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Rómaifürdő azonnal

Költöztetés Rómaifürdő övezetében 0 Ft alapdíjért, kedvező áron!

Korrekt árú költöztetés Rómaifürdő övezetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.