Olcsó költöztető cég Margit körút fix áron

Olcsó költöztető cég Margit körút fix áron

Bútorszállítás Margit körút környékén korrekt elszámolással, pakolással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár száz métert? Esetleg Margit körút egyik kerületéből költözne egy távolabbiba? Előfordulhat, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Margit körút egyik pontjáról kíván menni a másik környékére?

Margit körút övezetében működő bútorszállító cég vagyunk, akik 0-24 állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján elérhet minket Margit körút vonzáskörzetében, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár az esti órák, általában rövid idő alatt és plusz költségek nélkül fuvarozzuk a bútorait.

Minden típusú bútort szállítunk, többek között: irodabútort, étkezőket, koloniálbútort, szekrénysorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami mozgatható, sérülésmentesen szállítmányozzuk.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a teherautóink kialakítva, más jellegű tevékenységet nem végzünk velük.

A biztonságos fuvarozás érdekében a járműveken találhatók plédek és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a szállítandó holmikat spaniferrel, így megelőzzük az előre nem látható sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rezonanciákat.

Szekrénysorokhoz, konyhabútorokhoz, franciaágyhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szedni, különösen akkor, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb átjárókban csak leborítva tudnánk vinni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága antik bútorok fuvarozását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A nehéz antik bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és megbízhatóbban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan megbízható céget bízna meg, aki kiváló, és megfizethető az adott feladatra.

költöztetés Margit körút

Mire vagyunk kíváncsiak általában Margit körúti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést nem napközben kívánja elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Margit körút területén akkor sem sima rutinmunka, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a munkával járó pakolás a megterhelő.

Összerakodni a régi helyen, lecipelni a bútorokat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális feladat egy családnak. Összevetve ezekkel a költöztető autóra rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé gyerekjáték.

A platós teherautóval végzett szállítás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a munka dandárja. Ha akad is lift az új helyen, a bútorok és egyéb holmik felcipelése teljes izomzatot és egészséges embert is elfárasztó feladat. Ezért van elég ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Margit körút területén, ránk bizton számíthat.

költöztetés dobozolással Margit körút

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan színvonalú csomagot nyújtunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még akkor sem, ha mindenáron keresi. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen a megrendelőnk elképzelései szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt tételek rakodása, illetve a bútorszállítás és egyéb kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • az indokolt pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a szállítás folyamán kiküszöböljük a véletlenül megtörténő élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás alatt kíméljük értékes tárgyait. A bútorok emelésekor ügyelünk otthona parkettájára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői háttérrel rendelkező munkatársainkhoz bárminemű ügyben bátran fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és elmondhatja a különleges kívánságait. Összes követelményét megpróbáljuk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözését követően minden félben az az élmény maradjon meg, hogy valóban optimálisan sikerült a közös projektünk. Ha új tényező adódik a munka alatt, azt kérjük az összes kedves kuncsaftunktól, hogy rögvest jelezze nekünk.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és megbeszéljük a részleteket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Margit körút vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Margit körút területén is mindenre kiterjedő szavatosságot adunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon túlmenően teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra szintén.
Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve találnak ránk:

 • költöztetés fix áron Margit körút
 • költöztető cég
 • olcsó költöztetés csomagolással Margit körút
 • bútorszállítás azonnal Margit körút
 • költöztetés vidékre Margit körút
 • költöztetés télen Margit körút

Korrekt árú költöztetést keres Margit körút övezetében? Díjszabásunk megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél Margit körút

Költöztetés Margit körút környékén 0 Ft kiállással, olcsón!

Korrekt árú költöztetés Margit körút régiójában meglepetések nélkül +36 70 622 6388.