Olcsó költöztető cég Rézmál

Olcsó költöztető cég Rézmál 100% garanciával

Költöztetés Rézmál övezetében kedvező elszámolással, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kis területen költözik néhány utcányira? Netán Rézmál valamelyik pontjáról költözne egy másikba? Megeshet, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Rézmál egyik végéből szeretne menni az ellenkező környékére?

Rézmál övezetében működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján fogadjuk hívását Rézmál övezetében, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár az esti órák, javarészt rövid idő alatt és extra díj nélkül fuvarozzuk a költöztetendő holmikat.

Mindenféle bútort viszünk, például: szállítunk nappalibútort, tálalókat, Biedermeier bútort, egyedi bútort, kanapékat.

Mindent, ami mozgatható, szakszerűen szállítmányozzuk.

Speciálisan a költöztetés céljára lettek a járműveink kialakítva, egyéb jellegű tevékenységet nem végzünk velük.

A biztonságos szállítás céljából a teherautókon vannak plédek és kartonlemezek is.

A teherautók rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a költöztetendő holmikat hevederrel, így megelőzzük a váratlan sérüléseket, és a szállítás alatti rezonanciákat.

Átlagos bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, műszaki berendezésekhez adunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A lapra szerelhető bútorokat a költöztetés előtt szét kell szedni, kiváltképpen, ha méretesek.

Az alacsonyabb helyeken csak fektetve lehetne vinni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem képesek kibírni, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nagyobb súlyú régi bútorok szállításához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és biztonságosabban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan szakembert keres, aki kiváló, és nem kér csillagászati összeget.

költöztető cég Rézmál

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Rézmáli költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Ha a költözést éjjel szándékozik elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Rézmál környékén akkor sem egyszerű feladat, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó pakolás veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi helyen, lehordani a törékeny dolgokat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tennivaló a rokonságnak. Ezzel összehasonlítva a költöztető autóra rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé rutinmunka.

A költöztető járművel végzett fuvarozás során lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. amennyiben biztosított is lift az új lakásban, a könyvek és egyéb dolgok behordása ízületeket és egy sportembert is igénybe vevő művelet. Így akad bőven ok az idegeskedésre!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor hívjon minket nyugodtan. Függetlenül attól, hogy hová költözik Rézmál övezetében, ránk bizton számíthat.

költöztetés vidékre

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan szintű csomagot kínálunk Önnek, amiben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk előzetes elgondolása szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt tételek rakodása, illetve a könyvszállítás és egyéb kisebb-nagyobb intézendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a megfelelő helyeken csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a szállítás során elkerüljük a véletlenül megtörténő leverődéseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk értékes tárgyait. A tárgyak hordásakor ügyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői tapasztalattal bíró munkatársainkhoz akármilyen kérdésével bátran fordulhat. A bútoraira odafigyelünk, és elmondhatja a különleges elvárásait. Minden elvárását megkíséreljük teljesíteni, ezáltal Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően bennünk is az az élmény maradjon meg, hogy valóban optimálisan sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben nem várt dolog adódik a munka során, azt kérnénk minden kedves megrendelőnktől, hogy még azon melegében jelezze nekünk.

Azonnali felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, amennyiben szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Plusz költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Rézmál régiójában garanciával

Költöztetésünkre Rézmál környékén is teljes körű jótállást adunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és gondosságunkon kívül teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra is.
Weblapunkat pl. az alábbiak miatt keresik fel a megrendelők:

 • költöztetés km díj Rézmál
 • profi költöztetés vélemény
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszállítás azonnal
 • költöztetés belföldön Rézmál
 • hétvégi költöztetés

Korrekt árú szállítóvállalatot keres Rézmál vonzáskörzetében? Áraink megtekinthetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Rézmál

Költöztetés Rézmál régiójában 0 Ft kiszállási díjjal, korrekt munkadíjért!

Olcsó költöztetés Rézmál övezetében kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.