Olcsó költöztető cég Rózsadomb

Olcsó költöztető cég Rózsadomb nagy tapasztalattal

Költöztetés Rózsadomb régiójában korrekt elszámolással, akár azonnal +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár utcával odébb? Talán Rózsadomb egyik részéről menne egy másikba? Megtörténhet, hogy sokkal távolabb szeretne letelepedni, és Rózsadomb egyik végéből szeretne menni a túlsó környékére?

Rózsadomb területén működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján várjuk hívását Rózsadomb környékén, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár az esti órák, többnyire gyorsan és extra díj nélkül szállítjuk a bútorait.

Mindenféle bútort szállítunk, többek között: hálószobabútort, tálalókat, Biedermeier bútort, szekrénysorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, sérülésmentesen szállítjuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a teherautóink kialakítva, más jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos szállítás érdekében a teherautókon találhatók paplanok és fólia is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a költöztetendő bútorokat spaniferrel, így megelőzzük a véletlen sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rázkódásukat.

Átlagos bútorokhoz, kanapéhoz, matracokhoz kínálunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha méretesek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve lehetne kihozni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem bírjak, bármikor széteshetnének.

A drága antik bútorok mozgatását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A nagyobb súlyú antik bútorok mozgatásához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és megbízhatóbban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan költöztetőt szeretne találni, aki tökéletes, és elfogadható áron dolgozik.

költöztetés Rózsadomb

Mit szeretnénk tudni Rózsadombi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel szeretné elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Rózsadomb területén akkor sem egyszerű feladat, ha utcán belül kell arrébb menni. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó cipekedés veszi inkább igénybe az embert.

Összerakodni a régi helyen, lecipelni a törékeny dolgokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű feladat a rokonságnak. Összevetve ezekkel a költöztető autóra rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi szinte gyerekjáték.

A platós teherautóval lebonyolított szállítás közben lehet ugyan fújni egyet, de a nap végére jut a feketeleves. amennyiben akad is lift az új helyen, a ruhák és egyéb dolgok behordása teljes izomzatot és egy sportembert is elfárasztó teendő. Így akad bőven ok az idegeskedésre!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Rózsadomb vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

költöztetés fix áron Rózsadomb

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési rutinnal olyan színvonalú csomagot kínálunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen a megrendelőnk előzetes elgondolása szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt bútorok be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk pakolni,
 • a létfontosságú pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a költöztetés közben kiküszöböljük az esetlegesen bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás közben kíméljük értékes tárgyait. A bútorok emelésekor figyelünk otthona burkolatára és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai tapasztalattal bíró munkatársainkhoz bármilyen kérdésével nyugodtan fordulhat. A becses tárgyaira nagyon ügyelünk, és elmondhatja a specifikus elképzeléseit. Összes igényét megpróbáljuk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően minden félben az a benyomás maradjon meg, hogy tényleg kiválóan sikerült a dolgok összehangolása. Ha új tényező vetődik fel a költözés során, azt kérnénk az összes kedves megrendelőnktől, hogy még azon melegében hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Ingyenes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha kéri. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Plusz díjak nélkül fordulhat hozzánk délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Rózsadomb környékén garanciával

Költöztetésünkre Rózsadomb területén is teljes körű jótállást nyújtunk.

Bútorai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és odafigyelésünkön kívül teljes körű szállítmányozási biztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra is.
Látogatóink gyakorta az alábbiakat keresve találnak ránk:

 • költöztetés fix áron
 • profi költöztetés vélemény
 • költöztetés dobozolással
 • költöztetés bútorszállítás
 • költöztetés belföldön Rózsadomb
 • hétvégi költöztetés

Megfizethető költöztető szolgáltatást keres Rózsadomb környékén? Áraink megtekinthetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

bútorszerelés költöztetésnél Rózsadomb

Költöztetés Rózsadomb övezetében 0 Ft kiállással, megfizethető összegért!

Korrekt árú költöztetés Rózsadomb régiójában meglepetések nélkül +36 70 622 6388.

Kapcsolódó költöztetés cikkek: