Olcsó költöztető cég Újlak megbízhatóan

Olcsó költöztető cég Újlak megbízhatóan

Költöztetés Újlak övezetében tisztességes elszámolással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár száz métert? Netán Újlak egyik kerületéből menne egy másikba? Megeshet, hogy sokkal messzebb szeretne letelepedni, és Újlak egyik végéből szeretne átköltözni az ellenkező részébe?

Újlak régiójában működő bútorszállító vállalkozás vagyunk, akik 0-24 állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét minden napján fogadjuk hívását Újlak régiójában, tökéletesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár az esti órák, többnyire a megrendelés után egy kis idővel és extra díj nélkül szállítjuk a költöztetendő holmikat.

Bármilyen bútort viszünk, példának okáért: konyhabútort, gyermekbútort, Biedermeier bútort, költöztetünk fürdőszobai bútorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami bútor, szakszerűen fuvarozzuk.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a teherautóink kialakítva, egyéb jellegű munkát nem végzünk velük.

A sérülésmentes fuvarozás céljából a járműveken vannak paplanok és fólia is.

A szállító autók rakterében professzionálisan tudjuk fixálni a költöztetendő holmikat spaniferrel, így elkerüljük a váratlan rongálódásokat, és a menet közbeni rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, ülőgarnitúrákhoz, műszaki berendezésekhez adunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szedni, főleg, ha méretesek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak leborítva tudnánk mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem bírjak, bármikor széteshetnének.

A drága régi bútorok mozgatását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A terjedelmesebb régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és biztonságosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki kitűnően érti a dolgát, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztetés Újlak

Mire vagyunk kíváncsiak általában Újlaki költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
 • Többszintes épület esetén, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Ha a költözést éjszaka szeretné végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Újlak területén akkor sem sétagalopp, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó koordinálás szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi helyen, lecipelni a bútorokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális feladat a rokonságnak. Összevetve ezekkel a teherautóra rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé gyerekjáték.

A platós teherautóval végrehajtott fuvarozás során lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a nap végére jut a munka dandárja. amennyiben akad is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb holmik felcipelése ízületeket és egy sportembert is elfárasztó művelet. Így akad elég ok az idegeskedésre!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Újlak területén, ránk bizton számíthat.

költöztetés fix áron Újlak

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési tapasztalatunkkal olyan színvonalú kiszolgálást nyújtunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden egy az egyben az ügyfelünk előzetes elgondolása alapján alakul.

A költöztetésre váró bútorok rakodása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő intézendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • az indokolt pontokon lefóliázzuk a bútorait, hogy a fuvarozás folyamán kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk értékes tárgyait. A bútorok mozgatásakor figyelünk lakása berendezésére és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai háttérrel bíró szakembereinkhez akármilyen ügyben bizalommal fordulhat. A költöztetendő dolgaira nagyon ügyelünk, és jelezheti a specifikus kívánságait. Összes elvárását igyekszünk teljesíteni, mert Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után minden félben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg pompásan sikerült a munka kivitelezése. Amennyiben váratlan körülmény merül fel menet során, azt várnánk el minden kedves ügyfelünktől, hogy még azon melegében szóljon a kollégánknak.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy kéri. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és megbeszéljük a részleteket.

Extra díjak nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Újlak vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Újlak környékén is 100%-os garanciát nyújtunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és figyelmességünkön túlmenően teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra is.
A weboldalunkra pl. gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek az ügyfeleink:

 • költöztetés árak
 • költöztető cég Újlak
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • költöztetés bútorszállítás Újlak
 • költöztetés vidékre Újlak
 • hétvégi költöztetés Újlak

Alacsony díjszabású költöztető szolgáltatást keres Újlak övezetében? Áraink megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Újlak

Költöztetés Újlak övezetében 0 Ft kiállással, olcsón!

Korrekt árú költöztetés Újlak vonzáskörzetében kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.

Kapcsolódó költöztetés cikkek: