Olcsó költöztető cég Üröm fix áron

bútorszállítás Magyarországon

Olcsó költöztető cég Üröm fix áron

Bútorszállítás Üröm övezetében kedvező áron, rakodással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Talán a főváros valamelyik pontjáról menne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy sokkal távolabb lelt új otthonra, és Üröm egyik végéből szeretne menni az ellenkező részébe?

Üröm övezetében működő költöztető vállalat vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján fogadjuk hívását Üröm övezetében, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár este is, általában a megrendelés után egy kis idővel és felár nélkül szállítjuk értékeit.

Bármilyen bútort viszünk, példának okáért: hálószobabútort, dolgozószobai bútort, stílbútort, egyedi bútort, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, profi módon szállítjuk.

Speciálisan a költöztetés céljára lettek a járműveink kiépítve, egyéb jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos fuvarozás céljából a teherautókon vannak plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a szállítandó holmikat spaniferrel, így kiküszöböljük az előre nem látható károsodásokat, és a szállítás alatti rázkódásukat.

Átlagos bútorokhoz, konyhabútorokhoz, matracokhoz adunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb átjárókban csak megdöntve tudnánk mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem bírjak, könnyen széteshetnének.

Az értékes antik bútorok szállítását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb antik bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és kockázatmentesen lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan szakembert bízna meg, aki tökéletes, és elfogadható áron dolgozik.

költöztetés belföldön Üröm

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Ürömi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel szándékozik elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt külön tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Üröm területén akkor sem könnyű teendő, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó idegeskedés a megterhelő.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a tárgyakat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű küldetés egy családnak. Ezzel összehasonlítva a teherautóra pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi úgyszólván gyerekjáték.

A platós teherautóval végzett fuvarozás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de hátravan még ilyenkor a munka dandárja. amennyiben van is lift az új helyen, a bútorok és egyéb holmik felcipelése térdet, bokát és egészséges embert is próbára tévő feladat. Így van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Függetlenül attól, hogy hová költözik Üröm vonzáskörzetében, velünk jól jár.

profi költöztetés csomagolással Üröm

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú szolgáltatást biztosítunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk elképzelései alapján alakul.

Az átszállításra becsomagolt holmik cipelése, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb feladatok mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • a létfontosságú helyeken lefóliázzuk a kényes holmikat, hogy a szállítás során meggátoljuk az esetlegesen megtörténő ütődéseket.

A költöztetés csomagolás alatt védjük becses bútorait. A költöztetendő dolgok hordásakor ügyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező specialistáinkhoz bárminemű ügyben nyugodtan fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és jelezheti a specifikus elképzeléseit. Minden igényét igyekszünk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy igazán remekül sikerült a feladat elvégzése. Ha nem várt dolog adódik a feladat végrehajtása során, azt kérnénk minden kedves kuncsaftunktól, hogy még azon melegében jelezze nekünk.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Üröm vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Üröm környékén is mindenre kiterjedő garanciát adunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és gondosságunkon kívül teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra szintén.
A költöztetést illetően gyakran keresett termékek:

 • költöztetés km díj
 • költöztető cég
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél
 • költöztetés vidékre
 • éjszakai költöztetés

Olcsó költöztető szolgáltatást keres Üröm övezetében? Díjszabásunk megtekinthetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Üröm

Költöztetés Üröm övezetében 0 Ft alapdíjért, korrekt munkadíjért!

Megfizethető költöztetés Üröm területén átlátható díjszabással +36 70 622 6388.