Profi bútorszállítás Aquincum megbízhatóan

Profi bútorszállítás Aquincum megbízhatóan

Költöztetés Aquincum övezetében korrekt áron, akár azonnal +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár utcával odébb? Talán Aquincum valamelyik kerületéből menne egy másikba? Megeshet, hogy sokkal messzebb szeretne letelepedni, és Aquincum egyik végéből kíván menni az ellenkező részébe?

Aquincum környékén működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján elérhet minket Aquincum régiójában, teljesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár az esti órák, jellemzően gyorsan és plusz költségek nélkül fuvarozzuk a bútorait.

Mindenféle bútort fuvarozunk, példának okáért: konyhabútort, tálalókat, antik bútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami bútor, sérülésmentesen visszük a célhelyre.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a járműveink kialakítva, más jellegű feladatot nem végzünk velük.

A biztonságos fuvarozás céljából a szállító autókon vannak paplanok és fólia is.

A szállító autók rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállítandó holmikat hevederrel, így elkerüljük az előre nem látható károsodásokat, és a fuvarozás során kialakuló rázkódásukat.

Szekrénysorokhoz, konyhabútorokhoz, matracokhoz adunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A lapra szerelhető bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve tudnánk vinni őket, és ezt a terhelést a mai bútorok nem képesek kibírni, bármikor széteshetnének.

A drága régi bútorok fuvarozását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nehéz antik bútorok fuvarozásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és biztosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan szakembert keres, aki kiváló, és nem kér csillagászati összeget.

költöztető cég Aquincum

Mi a fontos számunkra Aquincumi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Meg tudunk állni a közelben a pakoláshoz?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó bútor?
 • Többszintes épület esetén, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést nem napközben kívánja lebonyolítani, akkor kérjük, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Aquincum régiójában akkor sem egyszerű feladat, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó szervezés szívja le az energiákat.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a bútorokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális teendő egy családnak. Összevetve ezekkel a fuvart végző kocsira rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi többé-kevésbé sima ügy.

A költöztető járművel lebonyolított fuvarozás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a nap végére jut a feketeleves. Ha van is lift az új lakásban, a könyvek és egyéb holmik felcipelése térdet, bokát és egy sportembert is igénybe vevő művelet. Ezért akad elég ok az izgalomra!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Függetlenül attól, hogy hová költözik Aquincum vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással Aquincum

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű szolgáltatást kínálunk Önnek, amiben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen a megrendelőnk előzetes elgondolása alapján alakul.

Az átszállításra becsomagolt bútorok rakodása, illetve a ruhaszállítás és egyéb kisebb-nagyobb intézendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk pakolni,
 • az indokolt pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a fuvarozás alkalmával meggátoljuk a kisebb-nagyobb valószínűséggel megtörténő leverődéseket.

A költöztetés csomagolás közben kíméljük becses bútorait. A költöztetendő dolgok hordásakor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői tapasztalattal bíró kollégáinkhoz akármilyen témában nyugodtan fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és elmondhatja a speciális elképzeléseit. Minden igényét megkíséreljük teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg kiválóan sikerült a dolgok összehangolása. Amennyiben nem várt dolog merül fel a költözés közben, azt várnánk el valamennyi kedves megrendelőnktől, hogy rögtön hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy szeretné. Felmérjük a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és megbeszéljük a részleteket.

Járulékos költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Aquincum környékén garanciával

Költöztetésünkre Aquincum vonzáskörzetében is 100%-os szavatosságot nyújtunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítói biztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is megtörténő dologi károkra is.
Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • költöztetés km díj
 • költöztető cég Aquincum
 • olcsó költöztetés csomagolással
 • bútorszerelés költöztetésnél Aquincum
 • költöztetés belföldön
 • költöztetés télen

Korrekt árú szállítmányozó céget keres Aquincum környékén? Munkadíjaink megtalálhatók a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Aquincum árak

Költöztetés Aquincum környékén 0 Ft alapdíjért, korrekt munkadíjért!

Megfizethető költöztetés Aquincum övezetében átlátható díjszabással +36 70 622 6388.