Profi bútorszállítás Solymárvölgy nagy tapasztalattal

Profi bútorszállítás Solymárvölgy nagy tapasztalattal

Költöztetés Solymárvölgy területén kedvező elszámolással, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár utcával odébb? Netán a főváros egyik pontjáról költözne egy másikba? Megtörténhet, hogy sokkal távolabb lelt új otthonra, és Solymárvölgy egyik végéből kíván átköltözni az ellenkező környékére?

Solymárvölgy vonzáskörzetében működő bútorszállító cég vagyunk, akik 0-24 állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét minden napján elérhet minket Solymárvölgy területén, teljesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár este is, rendszerint a megrendelés után egy kis idővel és felár nélkül fuvarozzuk a költöztetendő holmikat.

Minden típusú bútort viszünk, példának okáért: irodabútort, gyermekbútort, koloniálbútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen visszük a célhelyre.

Kifejezetten a bútorszállításra lettek a járműveink kiépítve, más jellegű tevékenységet nem végzünk velük.

A sérülésmentes fuvarozás végett a járműveken vannak paplanok és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a költöztetendő bútorokat hevederrel, így kiküszöböljük a véletlen károsodásokat, és a szállítás alatti rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, kanapéhoz, matracokhoz adunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A nagyméretű bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, főleg, ha magasak.

Az alacsonyabb ajtóknál csak megdöntve lehetne vinni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

A drága régi bútorok mozgatását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nagyobb súlyú antik bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és kockázatmentesen lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan megbízható céget keres, aki kitűnően érti a dolgát, és elfogadható áron dolgozik.

költöztető cég Solymárvölgy

Mire vagyunk kíváncsiak általában Solymárvölgyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Meg tudunk állni a közelben a költöztetéshez?
 • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjszaka óhajtja elintézni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Solymárvölgy övezetében akkor sem könnyű teendő, ha sok segítsége van az embernek. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó koordinálás szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi lakásban, lecipelni a tárgyakat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális teendő egy családnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi már-már gyerekjáték.

A költöztető járművel történő fuvarozás során lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a nap végére jut a feketeleves. amennyiben biztosított is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb dolgok behordása térdet, bokát és egész embert igénybe vevő teendő. Ezért van elég ok az izgalomra!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor ne habozzon ajánlatot kérni tőlünk a szükséges információk megadásával. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Solymárvölgy vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

költöztetés vidékre

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú csomagot biztosítunk Önnek, amiben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk tervei alapján alakul.

A költöztetésre váró holmik be- és kihordása, illetve a könyvszállítás és más apró-cseprő feladatok mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a megfelelő pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a fuvarozás folyamán meggátoljuk a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

 

A költöztetés dobozolás alatt óvjuk az értékeit. A költöztetendő dolgok mozgatásakor figyelünk lakása burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai háttérrel bíró munkatársainkhoz bárminemű ügyben bizalommal fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és tudathatja velünk a speciális elképzeléseit. Minden igényét megkíséreljük teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Számunkra is fontos, hogy költözése után bennünk is az a benyomás maradjon meg, hogy igazán jól sikerült a közös projektünk. Ha új tényező kerül előtérbe menet során, azt várnánk el valamennyi kedves kuncsaftunktól, hogy mihamarabb szóljon a kollégánknak.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha szeretné. Bejárjuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és megbeszéljük a részleteket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Solymárvölgy területén garanciával

Költöztetésünkre Solymárvölgy övezetében is teljes körű garanciát vállalunk.

Holmijai teljes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és figyelmességünkön túlmenően teljes körű szállítói biztosításunk védelmet ad a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra szintén.
Gyakorta keresik fel oldalunkat a vevőink az alábbi keresésekkel:

 • költöztetés árak
 • költöztető cég Solymárvölgy
 • költöztetés dobozolással Solymárvölgy
 • bútorszállítás azonnal Solymárvölgy
 • költöztetés belföldön
 • hétvégi költöztetés

Alacsony díjszabású költöztetést szeretne Solymárvölgy övezetében? Díjszabásunk megtekinthetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Solymárvölgy árak

Költöztetés Solymárvölgy környékén 0 Ft kiszállási díjjal, olcsón!

Olcsó költöztetés Solymárvölgy vonzáskörzetében felárak nélkül +36 70 622 6388.