Profi bútorszállítás Táborhegy azonnal

Profi bútorszállítás Táborhegy azonnal

Költöztetés Táborhegy területén kedvező elszámolással, vidékre +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Talán a főváros valamelyik pontjáról költözne egy másikba? Elképzelhető, hogy jóval távolabb lelt új otthonra, és Táborhegy egyik pontjáról szeretne menni a másik környékére?

Táborhegy környékén működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Táborhegy övezetében, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár az esti órák, javarészt a megrendelés után egy kis idővel és extra díj nélkül fuvarozzuk értékeit.

Minden típusú bútort fuvarozunk, példának okáért: hálószobabútort, tálalókat, koloniálbútort, egyedi bútort, kanapékat.

Mindent, ami mozgatható, szakszerűen visszük a célhelyre.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink kialakítva, más jellegű munkát nem végzünk velük.

A biztonságos költöztetés érdekében a járműveken vannak plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállítandó bútorokat hevederrel, így elkerüljük a váratlan károsodásokat, és a szállítás alatti rázkódásukat.

Hálószobai bútorokhoz, kanapéhoz, franciaágyhoz kínálunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A nagyméretű bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, főleg, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb átjárókban csak fektetve tudnánk mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a lapra szerelt bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

Az értékes régi bútorok szállítását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nagyobb súlyú régi bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és megbízhatóbban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan szakembert bízna meg, aki kiváló, és megfizethető az adott feladatra.

profi költöztetés vélemény Táborhegy

Mi a fontos számunkra Táborhegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Ha a költözést nem napközben kívánja elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt külön jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Táborhegy övezetében akkor sem sétagalopp, ha sok segítsége van az embernek. Számtalanszor azt látjuk, hogy a munkával járó szervezés veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi helyen, lehordani a tárgyakat gond nélkül a liftben, nem mindig triviális tennivaló a rokonságnak. Ehhez képest a költöztető autóra pakolásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi szinte rutinmunka.

A költöztető járművel lebonyolított fuvarozás alatt lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a feketeleves. amennyiben akad is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb holmik felcipelése térdet, bokát és egy sportembert is próbára tévő művelet. Tehát van bőven ok az izgalomra!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor hívjon minket nyugodtan. Függetlenül attól, hogy hová költözik Táborhegy régiójában, ránk bizton számíthat.

költöztetés fix áron Táborhegy

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési rutinnal olyan minőségű szolgáltatást adunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden egy az egyben az ügyfelünk elképzelései alapján alakul.

A költöztetésre váró bútorok cipelése, illetve a könyvszállítás és egyéb apró-cseprő teendők mellett:

 • összeszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk pakolni,
 • a létfontosságú pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a költöztetés során elkerüljük a véletlenül megtörténő leverődéseket.

A költöztetés dobozolás alatt védjük becses bútorait. A bútorok hordásakor ügyelünk otthona berendezésére és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

10 éves szakmai háttérrel bíró munkatársainkhoz akármilyen jellegű ügyben bizalommal fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és jelezheti a specifikus követelményeit. Minden igényét megpróbáljuk teljesíteni, így Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy tényleg optimálisan sikerült a munka kivitelezése. Amennyiben váratlan körülmény vetődik fel a feladat végrehajtása során, azt várnánk el valamennyi kedves megrendelőnktől, hogy mihamarabb jelezze nekünk.

Gyors felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy kéri. Felmérjük a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és szükséges egyeztetendőket.

Extra díjak nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Táborhegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Táborhegy régiójában is valamennyi tevékenységünket lefedő szavatosságot adunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon kívül teljes körű szállítói biztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is megtörténő dologi károkra egyaránt.
A weboldalunkra pl. gyakran az alábbi keresésekkel érkeznek az ügyfeleink:

 • költöztetés árak
 • profi költöztetés vélemény
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél Táborhegy
 • költöztetés vidékre Táborhegy
 • éjszakai költöztetés Táborhegy

Alacsony díjszabású költöztető szolgáltatást keres Táborhegy területén? Áraink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Táborhegy azonnal

Költöztetés Táborhegy övezetében 0 Ft alapdíjért, olcsón!

Alacsony díjszabású költöztetés Táborhegy övezetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.