Profi bútorszállítás Zöldmál megbízhatóan

Profi bútorszállítás Zöldmál megbízhatóan

Bútorszállítás Zöldmál régiójában tisztességes elszámolással, pakolással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár utcával odébb? Netán a főváros egyik kerületéből költözne egy másikba? Elképzelhető, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Zöldmál egyik végéből kíván átköltözni a túlsó környékére?

Zöldmál vonzáskörzetében működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik folyamatosan állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Zöldmál területén, teljesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap hétvége, vagy akár este is, rendszerint gyorsan és plusz költségek nélkül fuvarozzuk a költöztetendő holmikat.

Mindenféle bútort viszünk, példának okáért: irodabútort, tálalókat, stílbútort, szekrénysorokat, kanapékat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen visszük a célhelyre.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a járműveink felszerelve, más jellegű feladatot nem végzünk velük.

A biztonságos költöztetés érdekében a teherautókon vannak paplanok és fólia is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a költöztetendő bútorokat hevederrel, így megelőzzük a váratlan rongálódásokat, és a fuvarozás során kialakuló rezgéseket.

Hálószobai bútorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, matracokhoz biztosítunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, főleg, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb átjárókban csak fektetve lehetne kihozni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A nagyobb súlyú régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a károsodást, és biztonságosabban lehet a szállítandó holmikat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan költöztetőt bízna meg, aki kiváló, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztetés Zöldmál

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Zöldmáli költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Ha a költözést nem napközben szándékozik végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Zöldmál területén akkor sem könnyű teendő, ha sok segítsége van az embernek. Gyakori tapasztalat, hogy a munkával járó idegeskedés a megterhelő.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a törékeny dolgokat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális tevékenység a rokonságnak. Ezzel összehasonlítva a fuvart végző kocsira rakodásról mondhatjuk, hogy az utóbbi szinte rutinmunka.

A költöztető járművel végrehajtott szállítás során lehet ugyan fújni egyet, de a nap végére jut a feketeleves. amennyiben biztosított is lift az új lakásban, a könyvek és egyéb dolgok behordása teljes izomzatot és egészséges embert is igénybe vevő mutatvány. Ezért van bőven ok az izgalomra!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik Zöldmál környékén, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés vidékre

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű kiszolgálást biztosítunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. 100%-osan elégedett lesz a teljesítményünkkel, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden éppen az ügyfelünk tervei szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt tételek be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a szükséges helyeken csomagolással védjük a bútorait, hogy a fuvarozás közben kivédjük a véletlenül bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés csomagolás során óvjuk az értékeit. A költöztetendő dolgok áthelyezésekor ügyelünk otthona burkolatára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői tapasztalattal rendelkező munkatársainkhoz bárminemű ügyben nyugodtan fordulhat. A becses tárgyaira nagyon ügyelünk, és jelezheti a speciális elvárásait. Minden követelményét megpróbáljuk teljesíteni, mert Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg remekül sikerült a feladat elvégzése. Ha váratlan körülmény kerül előtérbe a munka alatt, azt kérnénk az összes kedves megrendelőnktől, hogy gyorsan hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), és megbeszéljük a részleteket.

Plusz díjak nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Zöldmál vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre Zöldmál környékén is 100%-os szavatosságot adunk.

Holmijai teljes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és gondosságunkon kívül teljes körű szállítói felelősségbiztosításunk biztonságot ad az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra egyaránt.
Gyakran keresett szavak:

 • költöztetés árak Zöldmál
 • költöztető cég
 • költöztetés dobozolással
 • bútorszerelés költöztetésnél Zöldmál
 • költöztetés vidékre
 • költöztetés télen

Korrekt árú költöztetést keres Zöldmál környékén? Díjszabásunk megtekinthetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Zöldmál árak

Költöztetés Zöldmál vonzáskörzetében 0 Ft alapdíjért, megfizethető összegért!

Korrekt árú költöztetés Zöldmál környékén átlátható díjszabással +36 70 622 6388.