Profi bútorszállító Szentendre fix áron

koltoztetes pakolassal

Profi bútorszállító Szentendre fix áron

Költöztetés Szentendre régiójában korrekt elszámolással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik pár száz métert? Netán a főváros valamelyik pontjáról költözne egy másikba? Elképzelhető, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Szentendre egyik pontjáról kíván menni a másik környékére?

Szentendre környékén működő költöztető vállalat vagyunk, akik nonstop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján várjuk hívását Szentendre övezetében, tökéletesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár este is, jellemzően a megrendelés után egy kis idővel és extra díj nélkül szállítjuk a költöztetendő holmikat.

Minden típusú bútort szállítunk, példának okáért: konyhabútort, tálalókat, Biedermeier bútort, fenyőbútort, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen szállítmányozzuk.

Kifejezetten a bútorszállításra lettek a járműveink kiépítve, más jellegű tevékenységet nem tervezünk velük.

A biztonságos szállítás végett a teherautókon találhatók plédek és kartonlemezek is.

A szállító autók rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a szállítandó holmikat spaniferrel, így elkerüljük a véletlen károsodásokat, és a szállítás alatti rázkódásukat.

Szekrénysorokhoz, konyhabútorokhoz, műszaki berendezésekhez biztosítunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, főleg, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb átjárókban csak megdöntve tudnánk vinni őket, és ezt a terhelést a modern bútorok nem bírjak, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

A drága antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb antik bútorok fuvarozásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a sérüléseket, és biztonságosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan megbízható céget szeretne találni, aki kiváló, és megfizethető az adott feladatra.

költöztető cég Szentendre

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Szentendrei költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést nem napközben szeretné végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Szentendre régiójában akkor sem sima rutinmunka, ha sok segítsége van az embernek. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó koordinálás szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi lakásban, lehordani a törékeny dolgokat probléma nélkül a liftben, nem mindig triviális tennivaló egy családnak. Összevetve ezekkel a teherautóra pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi úgyszólván sima ügy.

A költöztető járművel végzett szállítás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a nap végére jut a a feladat neheze. amennyiben akad is felvonó az új lakásban, a bútorok és egyéb holmik felcipelése ízületeket és egész embert igénybe vevő művelet. Tehát akad bőven ok az izgalomra!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor hívjon minket nyugodtan. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Szentendre környékén, ránk bizton számíthat.

költöztetés dobozolással Szentendre

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési tapasztalatunkkal olyan szintű csomagot nyújtunk Önnek, melyben nem talál hibát még akkor sem, ha nagyon szeretne. 100%-osan elégedett lesz a teljesítményünkkel, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan a megrendelőnk tervei szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt tárgyak cipelése, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb intézendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • a létfontosságú helyeken csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a költöztetés alkalmával kivédjük a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás során kíméljük értékes tárgyait. A tárgyak emelésekor ügyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai tapasztalattal bíró munkatársainkhoz bárminemű kérdésével bizalommal fordulhat. A költöztetendő dolgaira nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a speciális követelményeit. Minden követelményét megpróbáljuk teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy igazán pompásan sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben váratlan körülmény vetődik fel a költözés alatt, azt várnánk el valamennyi kedves kuncsaftunktól, hogy mihamarabb jelezze nekünk.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, ha kéri. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. ha nincs lift, akkor a lépcsőfordulók adottságait), illetve szükséges egyeztetendőket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Szentendre régiójában garanciával

Költöztetésünkre Szentendre környékén is 100%-os jótállást nyújtunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és odafigyelésünkön kívül teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk biztonságot ad a rajtunk kívül is bekövetkező dologi károkra egyaránt.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés fix áron
 • profi költöztetés vélemény
 • olcsó költöztetés csomagolással Szentendre
 • költöztetés bútorszállítás
 • költöztetés vidékre
 • költöztetés télen

Megfizethető költöztető szolgáltatást szeretne Szentendre környékén? Díjszabásunk fellelhetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Egyéb hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Szentendre árak

Költöztetés Szentendre környékén 0 Ft kiállással, olcsón!

Alacsony díjszabású költöztetés Szentendre környékén kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.