Profi bútorszállító Ürömhegy

Profi bútorszállító Ürömhegy azonnal

Bútorszállítás Ürömhegy övezetében tisztességes díjszámítással, pakolással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik néhány utcányira? Talán a főváros valamelyik pontjáról menne egy távolabbiba? Előfordulhat, hogy jóval távolabb talált magának egy ideális lakást, és Ürömhegy egyik pontjáról kíván átköltözni a másik környékére?

Ürömhegy régiójában működő költöztető vállalat vagyunk, akik nonstop állnak a megrendelők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján várjuk hívását Ürömhegy környékén, tökéletesen felszerelt költöztető járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, javarészt gyorsan és felár nélkül fuvarozzuk értékeit.

Bármilyen bútort fuvarozunk, például: hálószobabútort, tálalókat, stílbútort, fürdőszobai bútorokat, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, profi módon fuvarozzuk.

Speciálisan a költöztetés céljára lettek a járműveink felszerelve, egyéb jellegű feladatot nem végzünk velük.

A biztonságos szállítás céljából a szállító autókon találhatók plédek és kartonlemezek is.

A járművek rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a szállítandó holmikat hevederrel, így kiküszöböljük a véletlen sérüléseket, és a szállítás alatti rezgéseket.

Hálószobai bútorokhoz, kanapéhoz, műszaki berendezésekhez kínálunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb átjárókban csak fektetve lehetne mozgatni őket, és ezt a terhelést a mai bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően végzik a munkájukat.

A terjedelmesebb régi bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és kockázatmentesen lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan költöztető csapatot keres, aki tökéletes, és korrekt munkadíjért költöztet.

költöztetés Ürömhegy

Mi a fontos számunkra Ürömhegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletes házból kell cipekedni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel kívánja lebonyolítani, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Ürömhegy területén akkor sem sétagalopp, ha két szomszédos lakás között kell véghezvinni. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó cipekedés a megterhelő.

Becsomagolni mindent szépen a régi helyen, lehordani a tárgyakat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű feladat egy családnak. Ezzel összehasonlítva a szállító járműre rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi úgyszólván sima ügy.

A furgonnal lebonyolított fuvarozás közben lehet ugyan fújni egyet, de a nap végére jut a a feladat neheze. Ha van is felvonó az új helyen, a bútorok és egyéb holmik felcipelése teljes izomzatot és egész embert próbára tévő feladat. Így van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Ürömhegy régiójában, ránk bizton számíthat.

költöztetés vidékre

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan minőségű kiszolgálást kínálunk Önnek, amiben nem talál hibát még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan az ügyfelünk elképzelései alapján alakul.

A költöztetésre váró bútorok cipelése, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb feladatok mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk csomagolni,
 • a szükséges pontokon csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a költöztetés alkalmával kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel megtörténő ütődéseket.

A költöztetés dobozolás közben óvjuk értékes tárgyait. A költöztetendő dolgok hordásakor ügyelünk otthona berendezésére és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai tapasztalattal bíró kollégáinkhoz bárminemű témában bizalommal fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és jelezheti a különleges követelményeit. Valamennyi kérését igyekszünk teljesíteni, mert Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözését követően mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy csakugyan nagyszerűen sikerült a közös projektünk. Ha új tényező kerül előtérbe a költözés során, azt várnánk el az összes kedves kuncsaftunktól, hogy azonnal hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Azonnali felmérést adunk a költözése előtt, ha szeretné. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és megbeszéljük a részleteket.

Plusz díjak nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Ürömhegy régiójában garanciával

Költöztetésünkre Ürömhegy környékén is teljes körű jótállást nyújtunk.

Holmijai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és gondosságunkon túlmenően teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk védelmet ad az önhibánkon kívül is megtörténő anyagi károkra egyaránt.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés fix áron
 • költöztető cég Ürömhegy
 • költöztetés dobozolással Ürömhegy
 • bútorszerelés költöztetésnél Ürömhegy
 • költöztetés belföldön
 • hétvégi költöztetés

Korrekt árú szállítóvállalatot szeretne Ürömhegy vonzáskörzetében? Díjszabásunk megtalálhatók a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Egyéb hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Ürömhegy azonnal

Költöztetés Ürömhegy környékén 0 Ft kiállással, kedvező áron!

Megfizethető költöztetés Ürömhegy régiójában kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.