Profi költöztetés Törökkő fix áron

Profi költöztetés Törökkő fix áron

Bútorszállítás Törökkő régiójában kedvező elszámolással, bútorszereléssel +36 70 622 6388.

Kis területen költözik néhány utcányira? Netán Törökkő valamelyik részéről költözne egy távolabbiba? Megtörténhet, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Törökkő egyik végéből kíván menni az ellenkező környékére?

Törökkő környékén működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik 0-24 állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján várjuk hívását Törökkő környékén, teljesen felszerelt bútorszállító teherautóikkal.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár az esti órák, többnyire gyorsan és felár nélkül szállítjuk a bútorait.

Minden típusú bútort viszünk, példának okáért: nappalibútort, gyermekbútort, stílbútort, fürdőszobai bútorokat, üllőgarnitúrát.

Mindent, ami mozgatható, szakszerűen szállítjuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink felszerelve, egyéb jellegű feladatot nem tervezünk velük.

A biztonságos költöztetés végett a szállító autókon vannak paplanok és fólia is.

A teherautók rakterében szakszerűen tudjuk fixálni a szállítandó holmikat hevederrel, így elkerüljük az előre nem látható sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rázkódásukat.

Hálószobai bútorokhoz, kanapéhoz, matracokhoz biztosítunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha magasak.

Az alacsonyabb ajtóknál csak leborítva lehetne mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

A drága antik bútorok fuvarozását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A terjedelmesebb régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a károsodást, és biztonságosabban lehet a költöztetendő dolgokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki tökéletes, és elfogadható áron dolgozik.

költöztetés belföldön Törökkő

Mire vagyunk kíváncsiak általában Törökkői költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a költöztetéshez?
 • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjszaka szándékozik végrehajtani, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Törökkő környékén akkor sem könnyű teendő, ha sok segítsége van az embernek. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó idegeskedés a megterhelő.

Összerakodni a régi lakásban, lecipelni a bútorokat sérülés nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális feladat a rokonságnak. Összevetve ezekkel a fuvart végző kocsira rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi nagyjából rutinmunka.

A furgonnal végrehajtott fuvarozás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a munka dandárja. amennyiben akad is felvonó az új lakásban, a bútorok és egyéb dolgok felcipelése térdet, bokát és egész embert igénybe vevő feladat. Tehát van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik Törökkő régiójában, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés fix áron Törökkő

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési jártasságunkkal olyan színvonalú szolgáltatást kínálunk Önnek, melyben nem akad kifogásra még akkor sem, ha mindenáron keresi. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden pontosan az ügyfelünk tervei szerint alakul.

A költöztetésre váró tételek be- és kihordása, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk pakolni,
 • az indokolt helyeken lefóliázzuk a tárgyakat, hogy a fuvarozás során kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás közben kíméljük az értékeit. A költöztetendő dolgok áthelyezésekor ügyelünk otthona burkolatára és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői tapasztalattal rendelkező specialistáinkhoz akármilyen jellegű témában bátran fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és elmondhatja a specifikus elvárásait. Összes elvárását igyekszünk teljesíteni, ennek eredményeképpen Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözését követően mindkettőnkben az a benyomás maradjon meg, hogy igazán jól sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben új tényező kerül előtérbe menet alatt, azt várnánk el valamennyi kedves kuncsaftunktól, hogy gyorsan szóljon a kollégánknak.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve megbeszéljük a részleteket.

Plusz díjak nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Törökkő környékén garanciával

Költöztetésünkre Törökkő területén is valamennyi tevékenységünket lefedő garanciát adunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és figyelmességünkön kívül teljes körű szállítmányozási biztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is megtörténő dologi károkra is.
Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

 • költöztetés árak
 • költöztető cég
 • költöztetés dobozolással Törökkő
 • költöztetés bútorszállítás
 • költöztetés vidékre
 • éjszakai költöztetés Törökkő

Alacsony díjszabású költöztető szolgáltatást szeretne Törökkő övezetében? Munkadíjaink fellelhetők a megfelelő menüpontban.

Egyéb keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Törökkő árak

Költöztetés Törökkő régiójában 0 Ft alapdíjért, megfizethető összegért!

Alacsony díjszabású költöztetés Törökkő környékén meglepetések nélkül +36 70 622 6388.