Profi költöztető cég Hármashatár-hegy azonnal

Profi költöztető cég Hármashatár-hegy azonnal

Költöztetés Hármashatár-hegy vonzáskörzetében kedvező elszámolással, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Esetleg a főváros egyik pontjáról menne egy másikba? Előfordulhat, hogy sokkal távolabb talált magának egy ideális lakást, és Hármashatár-hegy egyik végéből szeretne menni a túlsó részébe?

Hármashatár-hegy területén működő költöztető vállalkozás vagyunk, akik folyamatosan állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét mindegyik napján várjuk hívását Hármashatár-hegy környékén, tökéletesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár este is, javarészt rövid idő alatt és extra díj nélkül fuvarozzuk értékeit.

Bármilyen bútort fuvarozunk, például: konyhabútort, tálalókat, Biedermeier bútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami mozgatható, sérülésmentesen szállítjuk.

Kimondottan a költöztetés céljára lettek a járműveink felszerelve, egyéb jellegű feladatot nem végzünk velük.

A biztonságos költöztetés végett a járműveken vannak plédek és kartonlemezek is.

A teherautók rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a költöztetendő bútorokat spaniferrel, így elkerüljük a véletlen károsodásokat, és a menet közbeni rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, konyhabútorokhoz, matracokhoz biztosítunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A lapra szerelhető bútorokat a szállítás előtt szét kell szedni, kiváltképpen, ha méretesek.

Az alacsonyabb helyeken csak megdöntve tudnánk mozgatni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem bírjak, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes régi bútorok szállítását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A terjedelmesebb régi bútorok fuvarozásához akár több fős csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a károsodást, és biztonságosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan költöztetőt bízna meg, aki tökéletes, és elfogadható áron dolgozik.

költöztető cég Hármashatár-hegy

Mire vagyunk kíváncsiak általában Hármashatár-hegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • A költözés bútor szét- és összeszerelésével történne?
 • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
 • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
 • Ha emeletről kell költöztetni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Ha a költözést nem napközben óhajtja elintézni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Hármashatár-hegy régiójában akkor sem könnyű teendő, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó koordinálás szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lecipelni a törékeny dolgokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem mindig triviális tennivaló a rokonságnak. Ehhez képest a teherautóra rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi nagyjából gyerekjáték.

A furgonnal végrehajtott szállítás során lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a feketeleves. amennyiben van is felvonó az új lakásban, a bútorok és egyéb dolgok felcipelése teljes izomzatot és egy sportembert is igénybe vevő feladat. Ezért akad elegendő ok az izgalomra!

Ha szeretne legalább részben megszabadulni a költözéssel járó fáradalmaktól, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Hármashatár-hegy vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

költöztetés fix áron Hármashatár-hegy

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan minőségű kiszolgálást biztosítunk Önnek, amiben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk elképzelései alapján alakul.

Az elköltöztetendő tárgyak cipelése, illetve a bútorszállítás és egyéb kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • bedobozoljuk a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • az indokolt pontokon lefóliázzuk a bútorait, hogy a költöztetés során kiküszöböljük a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás közben védjük értékes tárgyait. A tárgyak hordásakor figyelünk otthona parkettájára és a nyílászárók épségére. Nagyon óvjuk értékeit, mindenekelőtt a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes költöztetői háttérrel bíró kollégáinkhoz bármilyen témában nyugodtan fordulhat. A költöztetendő dolgaira nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a speciális elképzeléseit. Összes követelményét megkíséreljük teljesíteni, emiatt Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözése után valamennyi érintettben az a benyomás maradjon meg, hogy igazán kitűnően sikerült a feladat elvégzése. Ha bármi adódik a feladat végrehajtása közben, azt kérjük valamennyi kedves kuncsaftunktól, hogy azon nyomban jelezze nekünk.

Azonnali felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, abban az esetben, ha igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Járulékos költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Hármashatár-hegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Hármashatár-hegy területén is mindenre kiterjedő jótállást vállalunk.

Bútorai tökéletes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és odafigyelésünkön kívül teljes körű fuvarozói biztosításunk védelmet nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező dologi károkra is.
Weblapunkat pl. az alábbiak miatt keresik fel a megrendelők:

 • költöztetés árak Hármashatár-hegy
 • profi költöztetés vélemény Hármashatár-hegy
 • költöztetés dobozolással Hármashatár-hegy
 • bútorszállítás azonnal Hármashatár-hegy
 • költöztetés vidékre Hármashatár-hegy
 • hétvégi költöztetés Hármashatár-hegy

Megfizethető költöztető szolgáltatást keres Hármashatár-hegy régiójában? Áraink megtalálhatók a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Hármashatár-hegy

Költöztetés Hármashatár-hegy vonzáskörzetében 0 Ft alapdíjért, korrekt munkadíjért!

Korrekt árú költöztetés Hármashatár-hegy övezetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.