Profi költöztető cég Napraforgó utca megbízhatóan

Profi költöztető cég Napraforgó utca megbízhatóan

Költöztetés Napraforgó utca környékén korrekt díjszámítással, akár azonnal +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Esetleg a főváros valamelyik részéről menne egy másikba? Előfordulhat, hogy sokkal távolabb szeretne letelepedni, és Napraforgó utca egyik pontjáról szeretne menni a túlsó környékére?

Napraforgó utca vonzáskörzetében működő bútorszállító vállalat vagyunk, akik nonstop állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét valamennyi napján várjuk hívását Napraforgó utca vonzáskörzetében, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár este is, többnyire a megrendelés után egy kis idővel és plusz költségek nélkül szállítjuk a költöztetendő holmikat.

Minden típusú bútort szállítunk, többek között: irodabútort, étkezőket, koloniálbútort, fürdőszobai bútorokat, franciaágyat.

Mindent, ami bútor, profi módon szállítjuk.

Kifejezetten a bútorszállításra lettek a teherautóink kialakítva, egyéb jellegű feladatot nem tervezünk velük.

A biztonságos költöztetés céljából a teherautókon vannak paplanok és fólia is.

A szállító autók rakterében professzionálisan tudjuk rögzíteni a szállítandó bútorokat hevederrel, így megelőzzük a váratlan sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rezgéseket.

Szekrénysorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, műszaki berendezésekhez adunk fóliát.

Ha szeretné, hogy bútorait szereljük is, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A nagyméretű bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szedni, kiváltképpen, ha terjedelmesek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve tudnánk vinni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

A drága antik bútorok mozgatását sok éves tapasztalattal rendelkező és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik körültekintően dolgoznak.

A nehéz antik bútorok fuvarozásához akár nagyobb létszámú csapatot is rendelkezésre bocsátunk (4-5 fő), így elkerüljük a sérüléseket, és kockázatmentesen lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Mindegyik esetben olyan megbízható céget szeretne találni, aki tökéletes, és nem kér csillagászati összeget.

költöztető cég Napraforgó utca

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Napraforgó utcai költözésével kapcsolatban?

 • A költözés lebonyolításának ideje?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Meg tudunk állni a közelben a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
 • Többszintes épület esetén, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Abban az esetben, hogyha a költözést éjjel óhajtja végrehajtani, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre jelezze felénk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Napraforgó utca övezetében akkor sem könnyű teendő, ha utcán belül kell arrébb menni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó cipekedés veszi inkább igénybe az embert.

Összerakodni a régi lakásban, lecipelni a bútorokat gond nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű feladat a rokonságnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira pakolásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi nagyjából gyerekjáték.

A furgonnal végrehajtott fuvarozás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a feketeleves. Ha van is lift az új lakásban, a ruhák és egyéb dolgok behordása ízületeket és egy sportembert is elfárasztó művelet. Így van bőven ok az idegeskedésre!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Tekintet nélkül arra, hogy merre költözik Napraforgó utca vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

profi költöztetés csomagolással Napraforgó utca

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan minőségű kiszolgálást adunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még akkor sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden éppen az ügyfelünk előzetes elgondolása alapján alakul.

A költöztetésre váró bútorok be- és kihordása, illetve a bútorszállítás és más apró-cseprő feladatok mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk pakolni,
 • a szükséges pontokon lefóliázzuk a kényes holmikat, hogy a fuvarozás alkalmával kivédjük az esetlegesen bekövetkező élsérüléseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk becses bútorait. A költöztetendő dolgok hordásakor ügyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

10 éves szakmai tapasztalattal bíró munkatársainkhoz bármilyen kérésével nyugodtan fordulhat. A becses tárgyaira odafigyelünk, és elmondhatja a speciális igényeit. Összes igényét megkíséreljük teljesíteni, emiatt Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg kiválóan sikerült a közös projektünk. Ha nem várt dolog kerül előtérbe a munka közben, azt kérnénk valamennyi kedves kuncsaftunktól, hogy rögtön jelezze nekünk.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha kéri. Felmérjük a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és szükséges egyeztetendőket.

Extra költségek nélkül kereshet meg minket délutáni költöztetéssel is. Nem kell ezért külön szabadságra mennie, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Napraforgó utca területén garanciával

Költöztetésünkre Napraforgó utca területén is mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.

Könyvei és ruhái is teljes biztonságban vannak. 10 éves szakértelmünkön és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű szállítói biztosításunk biztonságot nyújt a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra szintén.
A költöztetést illetően gyakran keresett termékek:

 • költöztetés km díj Napraforgó utca
 • profi költöztetés vélemény Napraforgó utca
 • költöztetés dobozolással Napraforgó utca
 • bútorszállítás azonnal Napraforgó utca
 • költöztetés vidékre
 • költöztetés télen

Alacsony díjszabású szállítóvállalatot keres Napraforgó utca területén? Munkadíjaink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Napraforgó utca azonnal

Költöztetés Napraforgó utca környékén 0 Ft kiállással, megfizethető összegért!

Olcsó költöztetés Napraforgó utca övezetében felárak nélkül +36 70 622 6388.