Profi költöztető cég Pasarét nagy tapasztalattal

Profi költöztető cég Pasarét nagy tapasztalattal

Költöztetés Pasarét területén tisztességes elszámolással, rakodással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Talán a főváros valamelyik kerületéből költözne egy távolabbiba? Elképzelhető, hogy sokkal messzebb szeretne letelepedni, és Pasarét egyik végéből szeretne menni a másik részébe?

Mindegyik esetben olyan szakembert keres, aki kitűnően érti a dolgát, és nem kér csillagászati összeget.

költöztetés Pasarét

Mit szeretnénk tudni Pasaréti költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
 • Van-e speciálisan dobozolandó bútor?
 • Többszintes épület esetén, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Ha a költözést éjjel szeretné végrehajtani, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés Pasarét vonzáskörzetében akkor sem könnyű teendő, ha nem nagy távolságot kell áthidalni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó idegeskedés a megterhelő.

Elpakolni a régi lakásban, lecipelni a bútorokat probléma nélkül a lépcsőházi fordulókban, nem egyszerű tevékenység a rokonságnak. Összevetve ezekkel a szállító járműre rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi úgyszólván rutinmunka.

A platós teherautóval végzett fuvarozás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a munka dandárja. amennyiben van is felvonó az új helyen, a bútorok és egyéb dolgok behordása ízületeket és egy sportembert is elfárasztó feladat. Ezért akad elég ok az izgalomra!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor hívjon minket nyugodtan. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Pasarét régiójában, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés vidékre

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési rutinnal olyan szintű szolgáltatást kínálunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. 100%-osan meg lesz elégedve a teljesítményünkkel, ugyanis mi csak akkor alszunk nyugodtan, ha minden pontosan az Ön előzetes elgondolása szerint alakul.

A költöztetéshez bedobozolt holmik be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más kisebb-nagyobb feladatok mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk csomagolni,
 • a szükséges helyeken csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a szállítás közben elkerüljük az esetlegesen megtörténő ütődéseket.

A költöztetés csomagolás során óvjuk becses bútorait. A tárgyak hordásakor figyelünk otthona berendezésére és a nyílászárók épségére. Vigyázunk bútoraik éleire, legfőképpen a lépcsőfordulóknál.

Sokéves költöztetői háttérrel bíró specialistáinkhoz akármilyen ügyben bátran fordulhat. A költöztetendő dolgaira odafigyelünk, és jelezheti a különleges igényeit. Minden feltételét megpróbáljuk teljesíteni, így Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözése után mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy csakugyan kitűnően sikerült a dolgok összehangolása. Ha új tényező vetődik fel a munka alatt, azt kérjük az összes kedves kuncsaftunktól, hogy sürgősen hívja fel rá a munkatársunk figyelmét.

Ingyenes felmérést adunk a költözése előtt, ha szeretné. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve szükséges egyeztetendőket.

Extra költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Pasarét területén garanciával

Költöztetésünkre Pasarét régiójában is valamennyi tevékenységünket lefedő garanciát nyújtunk.

Könyvei és ruhái is tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes tapasztalatunkon és figyelmességünkön túlmenően teljes körű fuvarozói biztosításunk védelmet ad a rajtunk kívül is megtörténő dologi károkra egyaránt.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés fix áron Pasarét
 • költöztető cég
 • olcsó költöztetés csomagolással Pasarét
 • bútorszerelés költöztetésnél Pasarét
 • költöztetés belföldön
 • költöztetés télen Pasarét

Olcsó költöztető szolgáltatást szeretne Pasarét régiójában? Áraink fellelhetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Pasarét

Költöztetés Pasarét környékén 0 Ft kiszállási díjjal, kedvező áron!

Olcsó költöztetés Pasarét övezetében felárak nélkül +36 70 622 6388.