Profi költöztető cég Pilisborosjenő azonnal

tehertaxi Budapest

Profi költöztető cég Pilisborosjenő azonnal

Bútorszállítás Pilisborosjenő vonzáskörzetében tisztességes elszámolással, pakolással +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik pár száz métert? Talán a főváros egyik kerületéből költözne egy távolabbiba? Megtörténhet, hogy jóval messzebb szeretne letelepedni, és Pilisborosjenő egyik végéből szeretne átköltözni az ellenkező részébe?

Pilisborosjenő környékén működő költöztető vállalat vagyunk, akik 0-24 állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét minden napján elérhet minket Pilisborosjenő területén, tökéletesen felszerelt költöztető teherautóikkal.

Legyen hétköznap ünnepnap, vagy akár az esti órák, jellemzően a megrendelés után egy kis idővel és plusz költségek nélkül szállítjuk értékeit.

Mindenféle bútort fuvarozunk, példának okáért: hálószobabútort, gyermekbútort, antik bútort, fenyőbútort, kanapékat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen szállítjuk.

Kifejezetten a költöztetés céljára lettek a járműveink kiépítve, egyéb jellegű munkát nem végzünk velük.

A sérülésmentes szállítás céljából a járműveken vannak plédek és fólia is.

A járművek rakterében professzionálisan tudjuk rögzíteni a költöztetendő holmikat hevederrel, így kiküszöböljük a váratlan sérüléseket, és a fuvarozás során kialakuló rezgéseket.

Átlagos bútorokhoz, kanapéhoz, matracokhoz adunk fóliát.

Ha bútorszerelést is kér, akkor azt a rakodóink profi módon meg tudják oldani.

A lapra szerelhető bútorokat a költöztetés előtt szét kell szerelni, különösen akkor, ha méretesek.

Az alacsonyabb ajtóknál csak fektetve tudnánk kihozni őket, és ezt az igénybevételt a modern bútorok nem bírjak, bármikor leeshetne a hátlapjuk.

Az értékes régi bútorok mozgatását tapasztalt és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen végzik a munkájukat.

A nehéz régi bútorok mozgatásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így elkerüljük a rongálódást, és kockázatmentesen lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Bármi is motiválta olyan megbízható céget szeretne találni, aki kiváló, és elfogadható áron dolgozik.

profi költöztetés vélemény Pilisborosjenő

Mire vagyunk kíváncsiak általában Pilisborosjenői költözésével kapcsolatban?

 • A költözés időpontja?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Van-e szükség bútorok szerelésére?
 • Meg tudunk állni a közelben a költöztetéshez?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó tárgy?
 • Ha emeletről kell költöztetni, van-e lift a házban?

Amennyiben a költözést éjjel szándékozik elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előre tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Pilisborosjenő vonzáskörzetében akkor sem sétagalopp, ha utcán belül kell arrébb menni. Számtalanszor azt látjuk, hogy a költözéssel járó pakolás szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi lakásban, lehordani a törékeny dolgokat probléma nélkül a liftben, nem mindig triviális küldetés egy családnak. Ezzel összehasonlítva a költöztető autóra pakolásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi nagyjából gyerekjáték.

A platós teherautóval lebonyolított szállítás alatt lehet ugyan pihenni egy kicsit, de hátravan még ilyenkor a feketeleves. Ha van is felvonó az új lakásban, a ruhák és egyéb holmik behordása térdet, bokát és egészséges embert is próbára tévő művelet. Tehát van bőven ok az izgalomra!

Ha igénybe venné tapasztalt profik segítségét elfogadható áron, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Akár kisebb, akár nagyobb távolságra költözik Pilisborosjenő területén, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés fix áron Pilisborosjenő

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési gyakorlatunkkal olyan színvonalú kiszolgálást adunk Önnek, melyben nem talál hibát még akkor sem, ha nagyon szeretne. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, mivel cégünk hosszú távú működésének alapja, ha minden egy az egyben a megrendelőnk tervei szerint alakul.

Az átszállításra becsomagolt bútorok cipelése, illetve a könyvszállítás és más kisebb-nagyobb feladatok mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
 • segítünk csomagolni,
 • a megfelelő pontokon csomagolással védjük a tárgyakat, hogy a szállítás alkalmával kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás során óvjuk becses bútorait. A tárgyak emelésekor figyelünk otthona berendezésére és az ajtófélfákra. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Sokéves szakmai tapasztalattal bíró specialistáinkhoz akármilyen jellegű kérésével nyugodtan fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a speciális igényeit. Összes követelményét megpróbáljuk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a munka végeztével, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Ügyelünk rá, hogy költözését követően valamennyi érintettben az az élmény maradjon meg, hogy tényleg optimálisan sikerült a dolgok összehangolása. Amennyiben nem várt dolog vetődik fel a feladat végrehajtása alatt, azt kérnénk valamennyi kedves ügyfelünktől, hogy sürgősen jelezze nekünk.

Ingyenes felmérést adunk a költözése előtt, amennyiben kéri. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve megbeszéljük a részleteket.

Járulékos díjak nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Pilisborosjenő övezetében garanciával

Költöztetésünkre Pilisborosjenő régiójában is teljes körű jótállást vállalunk.

Tárgyai teljes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű szállítói biztosításunk biztonságot nyújt az önhibánkon kívül is bekövetkező dologi károkra egyaránt.
Az ideális költöztető céget keresve ilyen kifejezésekkel jutnak honlapunkra a weben böngészők:

 • költöztetés km díj
 • költöztető cég
 • olcsó költöztetés csomagolással Pilisborosjenő
 • bútorszerelés költöztetésnél Pilisborosjenő
 • költöztetés vidékre
 • éjszakai költöztetés Pilisborosjenő

Korrekt árú szállítóvállalatot keres Pilisborosjenő környékén? Munkadíjaink megtalálhatók a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Egyéb hívjon bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztető cég Pilisborosjenő

Költöztetés Pilisborosjenő övezetében 0 Ft kiállással, megfizethető összegért!

Olcsó költöztetés Pilisborosjenő környékén átlátható díjszabással +36 70 622 6388.