Profi költöztető cég Remetehegy

Profi költöztető cég Remetehegy nagy tapasztalattal

Bútorszállítás Remetehegy területén kedvező díjszámítással, vidékre +36 70 622 6388.

Kerületen belül költözik néhány utcányira? Netán Remetehegy valamelyik pontjáról menne egy másikba? Megtörténhet, hogy jóval messzebb talált magának egy ideális lakást, és Remetehegy egyik pontjáról kíván átköltözni a másik részébe?

Remetehegy környékén működő bútorszállító vállalkozás vagyunk, akik 0-24 állnak a költözést tervezők rendelkezésére.

A hét minden napján várjuk hívását Remetehegy környékén, tökéletesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap hétvége, vagy akár este is, javarészt rövid idő alatt és plusz költségek nélkül visszük a célhelyre a bútorait.

Minden típusú bútort fuvarozunk, többek között: irodabútort, gyermekbútort, stílbútort, fenyőbútort, kanapékat.

Mindent, ami mozgatható, sérülésmentesen fuvarozzuk.

Kimondottan a bútorszállításra lettek a járműveink kiépítve, egyéb jellegű tevékenységet nem végzünk velük.

A biztonságos költöztetés érdekében a szállító autókon találhatók paplanok és kartonlemezek is.

A teherautók rakterében szakszerűen tudjuk odaerősíteni a költöztetendő bútorokat spaniferrel, így kiküszöböljük a váratlan sérüléseket, és a szállítás alatti rázkódásukat.

Hálószobai bútorokhoz, kanapéhoz, műszaki berendezésekhez adunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink készséggel megteszik, csak jelezze előre igényét.

A nagyméretű bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha nagy méretűek.

Az alacsonyabb helyeken csak fektetve lehetne kihozni őket, és ezt az igénybevételt a lapra szerelt bútorok nem képesek kibírni, könnyen széteshetnének.

Az értékes antik bútorok szállítását profi és megfelelő fizikummal rendelkező rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nehéz régi bútorok fuvarozásához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a rongálódást, és biztosabban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Akárhogyan is döntött, olyan megbízható céget bízna meg, aki tökéletes, és megfizethető az adott feladatra.

költöztetés belföldön Remetehegy

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell Remetehegyi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Mi a kiindulópont és a célhely?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Meg tudunk állni a közelben a költöztetéshez?
 • Akad nagyon védett módon lefóliázandó tárgy?
 • Többszintes épület esetén, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Ha a költözést éjszaka szándékozik elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Jól tudjuk tapasztalatból, hogy a költözés Remetehegy régiójában akkor sem egyszerű feladat, ha sok dolgos kéz segít. Számtalanszor azt látjuk, hogy a munkával járó cipekedés szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi helyen, lehordani a törékeny dolgokat sérülés nélkül a liftben, nem egyszerű teendő egy családnak. Ezzel összehasonlítva a szállító járműre rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi már-már sima ügy.

A furgonnal végzett fuvarozás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a nap végére jut a munka dandárja. Ha van is felvonó az új lakásban, a könyvek és egyéb dolgok behordása ízületeket és egy sportembert is elfárasztó feladat. Ezért akad elég ok az izgalomra!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik Remetehegy övezetében, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

profi költöztetés csomagolással Remetehegy

Vállaljuk bútorai sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési rutinnal olyan minőségű csomagot kínálunk Önnek, amiben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyítóval próbálja fellelni. 100%-osan elégedett lesz az általunk nyújtottakkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan a megrendelőnk előzetes elgondolása alapján alakul.

A költöztetésre váró holmik rakodása, illetve a ruhaszállítás és egyéb kisebb-nagyobb teendők mellett:

 • szereljük a bútorait,
 • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
 • segítünk csomagolni,
 • az indokolt helyeken csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a fuvarozás alkalmával kiküszöböljük a kisebb-nagyobb valószínűséggel megtörténő ütődéseket.

A költöztetés dobozolás során védjük értékes tárgyait. A költöztetendő dolgok emelésekor ügyelünk lakása parkettájára és az ajtófélfákra. Vigyázunk bútoraik éleire, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai háttérrel bíró szakembereinkhez akármilyen jellegű ügyben bizalommal fordulhat. A bútoraira nagyon ügyelünk, és jelezheti a specifikus elvárásait. Valamennyi elvárását igyekszünk teljesíteni, ugyanis Ön és mi is jólesően dőlünk hátra a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözését követően minden félben az a benyomás maradjon meg, hogy valóban optimálisan sikerült a munka kivitelezése. Amennyiben nem várt dolog adódik a költözés alatt, azt várnánk el minden kedves kuncsaftunktól, hogy azon nyomban szóljon a kollégánknak.

Gyors felmérést adunk a költözése előtt, feltéve, hogy szeretné. Megvizsgáljuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és megbeszéljük a részleteket.

Plusz költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, megfelelő időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Remetehegy övezetében garanciával

Költöztetésünkre Remetehegy környékén is teljes körű jótállást nyújtunk.

Holmijai teljes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű szállítói biztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is bekövetkező anyagi károkra szintén.
Kedves látogatóink például az alábbi témákkal találnak meg minket:

 • költöztetés km díj Remetehegy
 • profi költöztetés vélemény
 • olcsó költöztetés csomagolással Remetehegy
 • bútorszerelés költöztetésnél
 • költöztetés vidékre Remetehegy
 • éjszakai költöztetés

Megfizethető költöztető szolgáltatást szeretne Remetehegy területén? Áraink megtalálhatók a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Bővebb felvilágosításért hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Remetehegy azonnal

Költöztetés Remetehegy övezetében 0 Ft kiállással, olcsón!

Megfizethető költöztetés Remetehegy területén átlátható díjszabással +36 70 622 6388.