Profi költöztető cég Remetekertváros

Profi költöztető cég Remetekertváros megbízhatóan

Költöztetés Remetekertváros régiójában korrekt díjszámítással, pakolással +36 70 622 6388.

Saját kerületben költözik néhány utcányira? Talán a főváros valamelyik pontjáról költözne egy távolabbiba? Előfordulhat, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és Remetekertváros egyik végéből kíván menni az ellenkező részébe?

Remetekertváros régiójában működő költöztető cég vagyunk, akik 0-24 állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A hét minden napján várjuk hívását Remetekertváros területén, teljesen felszerelt bútorszállító járműveinkkel.

Legyen munkanap ünnepnap, vagy akár az esti órák, jellemzően rövid idő alatt és extra díj nélkül visszük a célhelyre a bútorait.

Mindenféle bútort fuvarozunk, például: konyhabútort, dolgozószobai bútort, antik bútort, fürdőszobai bútorokat, kanapékat.

Mindent, ami bútor, szakszerűen szállítmányozzuk.

Speciálisan a bútorszállításra lettek a teherautóink kiépítve, egyéb jellegű munkát nem tervezünk velük.

A sérülésmentes fuvarozás végett a járműveken vannak paplanok és fólia is.

A szállító autók rakterében szakszerűen tudjuk rögzíteni a szállítandó bútorokat hevederrel, így elkerüljük a váratlan rongálódásokat, és a szállítás alatti rezgéseket.

Szekrénysorokhoz, nappali szekrénysorokhoz, műszaki berendezésekhez adunk fóliát.

Ha bútorokat kell szerelni Önnél, akkor azt a rakodóink gyorsan és szakértelemmel elvégzik.

A lapra szerelhető bútorokat a fuvarozás előtt szét kell szerelni, kiváltképpen, ha magasak.

Az alacsonyabb ajtóknál csak leborítva lehetne vinni őket, és ezt az igénybevételt a mai bútorok nem bírjak, könnyen leeshetne a hátlapjuk.

A drága régi bútorok mozgatását sok éves tapasztalattal rendelkező és jókötésű rakodókkal oldjuk meg, akik figyelmesen dolgoznak.

A nehéz régi bútorok szállításához akár nagyobb létszámú csapatot is tudunk biztosítani (4-5 fő), így kiküszöbölhetjük a sérüléseket, és megbízhatóbban lehet a bútorokat mozgatni.

Budapest területén belül bárhova behajthatunk a teherautóinkkal, nincsenek kitiltva sehonnan.

Pest megyében és belföldön is gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a bútok szállítását, éves autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek a teherautóink, használhatjuk a fizetős és díjköteles gyorsforgalmi utakat.

Budapesten szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, így láthatjuk a költöztetés helyszínét, a szállítandó bútorok mennyiségét, a lépcsőházat, fordulókat, a bútormozgatáskor használt útvonalat.

Függetlenül az októl olyan szakembert szeretne találni, aki tökéletes, és megfizethető az adott feladatra.

költöztetés belföldön Remetekertváros

Mire vagyunk kíváncsiak általában Remetekertvárosi költözésével kapcsolatban?

 • A költözés tervezett dátuma?
 • Honnan hová szeretne költözni?
 • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
 • Van-e parkolóhely a költöztetéshez?
 • Van-e speciálisan dobozolandó tárgy?
 • Többszintes épület esetén, felvonót igénybe tudunk-e venni?

Amennyiben a költözést nem napközben kívánja elvégezni, akkor kérjük, hogy ezt előzetesen tudassa velünk!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a költözés Remetekertváros régiójában akkor sem könnyű teendő, ha sok dolgos kéz segít. Nem is a távolság a kérdés sok esetben, hanem a munkával járó idegeskedés veszi inkább igénybe az embert.

Elpakolni a régi lakásban, lehordani a bútorokat probléma nélkül a liftben, nem egyszerű feladat egy családnak. Ezzel összehasonlítva a teherautóra rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi már-már gyerekjáték.

A költöztető járművel végzett szállítás közben lehet ugyan fújni egyet, de a nap végére jut a munka dandárja. Ha biztosított is felvonó az új lakásban, a bútorok és egyéb holmik felcipelése ízületeket és egészséges embert is próbára tévő feladat. Tehát van elegendő ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor bízzon meg bennünk, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Függetlenül attól, hogy hová költözik Remetekertváros vonzáskörzetében, nyugodtan hívjon minket korrekt áron.

költöztetés vidékre

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési gyakorlatunkkal olyan szintű csomagot kínálunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. Mindent megteszünk érte és gondoskodunk arról, hogy meg lesz elégedve a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden pontosan az ügyfelünk előzetes elgondolása szerint alakul.

A költöztetésre váró tárgyak rakodása, illetve a ruhaszállítás és más kisebb-nagyobb intézendők mellett:

 • szétszereljük a bútorait,
 • előkészítjük szállításra a költöztetendő holmikat,
 • segítünk pakolni,
 • a létfontosságú pontokon lefóliázzuk a kényes holmikat, hogy a fuvarozás folyamán meggátoljuk az esetlegesen bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés dobozolás közben kíméljük értékes tárgyait. A tárgyak mozgatásakor ügyelünk otthona parkettájára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

Évtizedes szakmai tapasztalattal bíró munkatársainkhoz akármilyen ügyben bizalommal fordulhat. A bútoraira nagyon ügyelünk, és elmondhatja a különleges követelményeit. Minden feltételét megpróbáljuk teljesíteni, ugyanis Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözése után valamennyi érintettben az az élmény maradjon meg, hogy valóban jól sikerült a dolgok összehangolása. Ha új tényező merül fel a költözés alatt, azt kérjük az összes kedves megrendelőnktől, hogy rögtön szóljon a kollégánknak.

Gyors felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, ha igényt tart rá. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), illetve szükséges egyeztetendőket.

Plusz költségek nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés Remetekertváros területén garanciával

Költöztetésünkre Remetekertváros régiójában is teljes körű garanciát vállalunk.

Holmijai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és odafigyelésünkön túlmenően teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosításunk biztonságot ad az önhibánkon kívül is megtörténő dologi károkra egyaránt.
Gyakori témák a termékeink kapcsán:

 • költöztetés árak Remetekertváros
 • profi költöztetés vélemény
 • olcsó költöztetés csomagolással Remetekertváros
 • bútorszerelés költöztetésnél Remetekertváros
 • költöztetés belföldön
 • éjszakai költöztetés

Megfizethető szállítmányozó céget szeretne Remetekertváros övezetében? Áraink megtekinthetők a megfelelő menüpontban.

Bővebb felvilágosításért keressen bennünket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

költöztetés Remetekertváros árak

Költöztetés Remetekertváros területén 0 Ft kiállással, megfizethető összegért!

Alacsony díjszabású költöztetés Remetekertváros övezetében meglepetések nélkül +36 70 622 6388.