Profi költöztető cég XIII. kerület

Profi költöztető cég XIII. kerület nagy tapasztalattal

Költöztetés XIII. kerület övezetében korrekt elszámolással, pakolással +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár utcával odébb? Esetleg XIII. kerület valamelyik részéről menne egy másikba? Előfordulhat, hogy sokkal messzebb lelt új otthonra, és XIII. kerület egyik pontjáról szeretne menni a túlsó környékére?

Akárhogyan is döntött, olyan költöztető csapatot keres, aki kiváló, és megfizethető az adott feladatra.

profi költöztetés vélemény XIII. kerület

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell XIII. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés időpontja?
  • Honnan hová szeretne költözni?
  • Szeretné, ha bútort is szerelnénk?
  • Van lehetőség a lakáshoz közeli helyen várakozni autóval a pakoláshoz?
  • Van-e különleges módon csomagolandó bútor?
  • Ha emeletről kell költöztetni, lépcsőn keresztül tudunk csak mozogni?

Amennyiben a költözést éjjel szándékozik elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés XIII. kerület övezetében akkor sem sétagalopp, ha sok dolgos kéz segít. Gyakori tapasztalat, hogy a költözéssel járó cipekedés szívja le az energiákat.

Becsomagolni mindent szépen a régi helyen, lecipelni a törékeny dolgokat probléma nélkül a liftben, nem mindig triviális tennivaló egy családnak. Ehhez képest a fuvart végző kocsira rakodásról tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi többé-kevésbé rutinmunka.

A furgonnal lebonyolított szállítás közben lehet ugyan szusszanni egy cseppet, de a végére marad általában a feketeleves. Ha biztosított is lift az új lakásban, a bútorok és egyéb dolgok behordása teljes izomzatot és egy sportembert is elfárasztó feladat. Tehát van bőven ok az izgalomra!

Ha szeretné profi költöztetők segítségét kérni, akkor hívjon minket nyugodtan. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik XIII. kerület környékén, racionális megoldásnak tartjuk egy költöztetésre és bútorszállításra szakosodott cég bevonását.

költöztetés vidékre

Örömmel intézzük holmijainak sérülésmentes költöztetését. 1 évtizedes költöztetési olyan színvonalú kiszolgálást biztosítunk Önnek, amiben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha mindenáron keresi. 100%-osan meg lesz elégedve az általunk nyújtottakkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden éppen a megrendelőnk tervei alapján alakul.

A költöztetésre váró holmik be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más kisebb-nagyobb intézendők mellett:

  • összeszereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő tételeket,
  • segítünk csomagolni,
  • a megfelelő helyeken csomagolással védjük a kényes holmikat, hogy a fuvarozás közben kivédjük a véletlenül bekövetkező leverődéseket.

A költöztetés csomagolás során védjük az értékeit. A tárgyak emelésekor ügyelünk lakása parkettájára és a nyílászárók épségére. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, elsősorban a lépcsőfordulóknál.

10 éves költöztetői háttérrel rendelkező kollégáinkhoz bárminemű kérésével bizalommal fordulhat. Az értékeire odafigyelünk, és jelezheti a specifikus elvárásait. Összes követelményét igyekszünk teljesíteni, emiatt Ön és mi is elégedettebbek leszünk a nap végén, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Figyelünk arra, hogy költözése után valamennyi érintettben az az élmény maradjon meg, hogy valóban nagyszerűen sikerült a feladat elvégzése. Amennyiben új tényező adódik menet során, azt kérjük valamennyi kedves ügyfelünktől, hogy rögvest jelezze nekünk.

Ingyenes felmérést tudunk készíteni a költözése előtt, amennyiben szeretné. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és megbeszéljük a részleteket.

Extra díjak nélkül fordulhat hozzánk fél napos költöztetéssel is. Nincs szükség a szabadság elhasználására, okos időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés XIII. kerület területén garanciával

Költöztetésünkre XIII. kerület vonzáskörzetében is mindenre kiterjedő garanciát adunk.

Tárgyai tökéletes biztonságban vannak. Évtizedes szakértelmünkön és gondosságunkon túlmenően teljes körű fuvarozói biztosításunk védelmet nyújt a rajtunk kívül is megtörténő anyagi károkra is.

Alacsony díjszabású költöztető szolgáltatást szeretne XIII. kerület övezetében? Áraink megtekinthetők a Költöztetés árakról szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, keressen minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

 

Költöztetés XIII. kerület vonzáskörzetében 0 Ft kiállással, olcsón!

Olcsó költöztetés XIII. kerület vonzáskörzetében kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.