Profi költöztető XXII. kerület

Profi költöztető cég XXII. kerület nagy tapasztalattal

Költöztetés XXII. kerület vonzáskörzetében korrekt díjszámítással, vidékre +36 70 622 6388.

Kis területen költözik pár száz métert? Netán a főváros valamelyik pontjáról költözne egy távolabbiba? Megeshet, hogy jóval messzebb lelt új otthonra, és XXII. kerület egyik végéből kíván átköltözni a túlsó környékére?

Akárhogyan is döntött, olyan költöztető csapatot szeretne találni, aki kiváló, és megfizethető az adott feladatra. Mi mindent elintézünk az első emelettől az utolsóig. Fix, korrekt ár. Vidéki költöztetést is vállalunk.

profi költöztetés vélemény XXII. kerület

Mi a leglényegesebb, amit tudnunk kell XXII. kerületi költözésével kapcsolatban?

  • A költözés tervezett dátuma?
  • Mi a kiindulópont és a célhely?
  • Van-e szükség bútorok szerelésére?
  • Van-e parkolóhely a pakoláshoz?
  • Van-e különleges módon csomagolandó tárgy?
  • Ha emeletes házból kell cipekedni, van-e lift a házban?

Ha a költözést éjjel kívánja elvégezni, akkor az a kérésünk, hogy ezt előre közölje!

Ha áruházban vásárolt bútort szeretne szállíttatni, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni.

Tudatában vagyunk annak, hogy a költözés XXII. kerület területén akkor sem egyszerű feladat, ha sok dolgos kéz segít. Gyakori tapasztalat, hogy a munkával járó pakolás szívja le az energiákat.

Összerakodni a régi helyen, lehordani a bútorokat gond nélkül a liftben, nem mindig triviális teendő egy családnak. Összevetve ezekkel a szállító járműre rakodásról bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi gyakorlatilag rutinmunka.

A platós teherautóval végzett fuvarozás közben lehet ugyan pihenni egy kicsit, de a végére marad általában a munka dandárja. amennyiben van is felvonó az új lakásban, a könyvek és egyéb dolgok behordása teljes izomzatot és egészséges embert is igénybe vevő teendő. Így akad elég ok az idegeskedésre!

Ha nem szeretne még többet idegeskedni a bútorszállítás és a költöztetés miatt, akkor szívesen állunk a rendelkezésére. Számunkra nem jelent kihívást, hogy milyen messzire költözik XXII. kerület vonzáskörzetében, velünk jól jár.

költöztetés fix áron XXII. kerület

Szívesen végezzük a fuvarozandó tárgyainak sérülésmentes költöztetését. 10 éves költöztetési rutinnal olyan minőségű szolgáltatást biztosítunk Önnek, melyben nem fog kivetnivalót találni még abban az esetben sem, ha nagyon szeretne. Tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, mert a mi nyugalmunk záloga, ha minden éppen az Ön elképzelései alapján alakul.

Az átszállításra becsomagolt holmik be- és kihordása, illetve a ruhaszállítás és más apró-cseprő teendők mellett:

  • szétszereljük a bútorait,
  • becsomagoljuk a költöztetendő tárgyakat,
  • segítünk csomagolni,
  • a létfontosságú pontokon lefóliázzuk a kényes holmikat, hogy a költöztetés folyamán meggátoljuk a kisebb-nagyobb valószínűséggel bekövetkező ütődéseket.

A költöztetés dobozolás alatt óvjuk az értékeit. A tárgyak emelésekor ügyelünk lakása parkettájára és az ajtófélfákra. Különösen ügyelünk a fokozottan sérülékeny tételekre, megkülönböztetett tekintettel a lépcsőfordulóknál.

10 éves szakmai háttérrel bíró munkatársainkhoz bármilyen kérésével bizalommal fordulhat. Az értékeire nagyon ügyelünk, és tudathatja velünk a speciális kívánságait. Összes feltételét igyekszünk teljesíteni, mert Ön és mi is elégedettebbek leszünk a költözés befejezésekor, és a “profi költöztető” vélemény alakul ki Önben. Jelentősége van annak is, hogy költözése után mindkettőnkben az az élmény maradjon meg, hogy valóban jól sikerült a dolgok összehangolása. Amennyiben váratlan körülmény adódik menet során, azt várnánk el minden kedves ügyfelünktől, hogy mihamarabb jelezze nekünk.

Költségektől mentes felmérést adunk a költözése előtt, abban az esetben, ha szeretné. Bejárjuk a helyszínt (pl. a szállítási lehetőségeket), és a költözéssel kapcsolatos teendőket.

Plusz költségek nélkül kereshet meg minket fél napos költöztetéssel is. Spórolja meg magának a nyári szabadságot, jó időbeosztással és velünk megúszhatja ezt. Le tudjuk bonyolítani a költözését munkaidőn túl is.

Költöztetés XXII. kerület vonzáskörzetében garanciával

Költöztetésünkre XXII. kerület területén is mindenre kiterjedő garanciát vállalunk.

Tárgyai teljes biztonságban vannak. 10 éves tapasztalatunkon és figyelmességünkön kívül teljes körű fuvarozói felelősségbiztosításunk védelmet ad az önhibánkon kívül is bekövetkező anyagi károkra egyaránt.

Olcsó költöztetést keres XXII. kerület vonzáskörzetében? Munkadíjaink fellelhetők a főoldalunkon lévő, erről szóló menüpontban.

Ha lennének további kérdései, hívjon minket a +36 70 622 6388 költöztető telefonszámon.

Költöztetés XXII. kerület területén 0 Ft alapdíjért, kedvező áron!

Alacsony díjszabású költöztetés XXII. kerület környékén kiállási díj nélkül +36 70 622 6388.